< Tillbaka

Webbinariet där vi rätar ut de sista frågetecknen kring SERMI

Publicerad: 24 Apr 2023
Vad ställer SERMI för krav på exempelvis fordonsteknikers utbildning och brottsbelastning? Det och andra oklarheter kring SERMI reder vi ut på ett webbinarium den 4 maj.

Den 4 maj ordnar SFVF och SBF ett webbseminarium för medlemmar där vi reder ut de sista oklarheterna kring EU:s nya certifiering för fordonsdata SERMI, som träder i kraft 1 augusti.

Den 4 maj klockan 11.00 håller Sveriges Fordonsverkstäders Förening och Sveriges Bildelsgrossisters Förening ett webb-seminarium om SERMI. Där kommer vi att reda ut kvarstående oklarheter kring ett antal frågor om SERMI – bland annat dessa:

Vilka krav ställer SERMI på verkstadspersonal som vill certifiera sig när det gäller brottsbelastning och utbildning och erfarenhet?

Hur kommer den som är certifierad för SERMI att behöva identifiera sig när denne ska logga in på SERMI:s server för att kunna få tillgång till låst fordonsdata?

Webbinariet är gratis och ingen anmälan behöver göras då en inbjudan att delta skickas ut i form av en Teams-länk till alla medlemmar kort innan.

LÄS ÄVEN: Är ni förberedda för SERMI?

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

1 Dec, 2023, Extern artikel
Emily GT blir verklighet
15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan