< Tillbaka

Verkstädernas viktiga verktyg är information från SFVF

Publicerad: 18 Apr 2021
Du vet väl att det finns massor av viktig information på fordonsproffs.eu. SFVF sparar all information som kan vara viktig för verkstäderna. Och laddar du ner vår App får du snabbt och enkelt tillgång till viktig information och nyheter i din mobil eller Ipad. SFVF:s App finns att ladda ner i både i AppStore och GooglePlay.

- De flesta verkstäder hamnar förr eller senare i en situation där det kan behövas kunskaper i juridik. SFVF och fordonsproffs.eu tar varje vecka upp intressanta och relevanta frågor från landets verkstäder. Gå bara in på sökfunktionen (förstoringsglaset) och skriv Juridikfrågan, så kommer det upp en katalog med viktiga frågor och svar.

Det går naturligtvis också bra att söka på andra ord eller scrolla sig igenom sidorna för att få bred information om aktuella verkstadsfrågor. Hittar man inte svaret - då kan det vara läge att höra av sig till Pia Ericsson, pia.ericsson@sfvf.eu, 08-519 475 17, så plockar vi fram ett svar.

Missa inte heller att SFVF och Verkstadsföretagarna ordnar branschanknutna utbildningar, kurser och webbinarier och den som vill veta hur branschen fungerar kan lyssna på Bilverkstadspodden. Och naturligtvis följa våra dagliga nyheter på fordonsproffs.eu.

Via SFVF:s webb har du omedelbar tillgång till en rad dokument som är viktiga för att ha koll på regler och förutsättningar i branschen, https://www.fordonsverkstader.se/for-vara-medlemmar/vilka-material-finns/.

Fordonsproffs.eu har blivit branschens informationskanal som levererar det mesta och det bästa som du som jobbar i branschen kan behöva. Och om vi snabbt vill nå ut med en viktig varning eller nyhet kan vi pusha den via Appen (push-notifiering fungerar när du har Appen nerladdad).

Välkommen att följa Nordens största fordonsbranschförening på webben och i den tryckta tidningen Fordonsproffs.

Vi finns till för er skull!

 

 

Kopiera länk
Copy
14 Dec, 2022
Bilhandelsjuridik
Online, Sverige
18 Jan, 2023
Automässan 2023
Göteborg, Sverige
Visa fler händelser
RÄTT LOGGA BVP

1 Dec, 2022, Extern artikel
Stigande priser på drivmedel förändrar körbeteende
1 Dec, 2022, Extern artikel
Trelleborg åläggs att betala böter
30 Nov, 2022, Extern artikel
BKT – sluta fylla däcken med vatten
30 Nov, 2022, Extern artikel
Ny isgreppsmärkning på däcksidan
29 Nov, 2022, Extern artikel
BKT lanserar larvband i gummi
 Branschorganisationer i samverkan
 Sammarbetspartners