< Tillbaka

Verkstädernas viktiga verktyg är information från SFVF

Publicerad: 18 Apr 2021
Du vet väl att det finns massor av viktig information på fordonsproffs.eu. SFVF sparar all information som kan vara viktig för verkstäderna. Och laddar du ner vår App får du snabbt och enkelt tillgång till viktig information och nyheter i din mobil eller Ipad. SFVF:s App finns att ladda ner i både i AppStore och GooglePlay.

- De flesta verkstäder hamnar förr eller senare i en situation där det kan behövas kunskaper i juridik. SFVF och fordonsproffs.eu tar varje vecka upp intressanta och relevanta frågor från landets verkstäder. Gå bara in på sökfunktionen (förstoringsglaset) och skriv Juridikfrågan, så kommer det upp en katalog med viktiga frågor och svar.

Det går naturligtvis också bra att söka på andra ord eller scrolla sig igenom sidorna för att få bred information om aktuella verkstadsfrågor. Hittar man inte svaret - då kan det vara läge att höra av sig till Pia Ericsson, pia.ericsson@sfvf.eu, 08-519 475 17, så plockar vi fram ett svar.

Missa inte heller att SFVF och Verkstadsföretagarna ordnar branschanknutna utbildningar, kurser och webbinarier och den som vill veta hur branschen fungerar kan lyssna på Bilverkstadspodden. Och naturligtvis följa våra dagliga nyheter på fordonsproffs.eu.

Via SFVF:s webb har du omedelbar tillgång till en rad dokument som är viktiga för att ha koll på regler och förutsättningar i branschen, https://www.fordonsverkstader.se/for-vara-medlemmar/vilka-material-finns/.

Fordonsproffs.eu har blivit branschens informationskanal som levererar det mesta och det bästa som du som jobbar i branschen kan behöva. Och om vi snabbt vill nå ut med en viktig varning eller nyhet kan vi pusha den via Appen (push-notifiering fungerar när du har Appen nerladdad).

Välkommen att följa Nordens största fordonsbranschförening på webben och i den tryckta tidningen Fordonsproffs.

Vi finns till för er skull!

 

 

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

1 Dec, 2023, Extern artikel
Emily GT blir verklighet
15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan