Staffan Lindewald, vd på Malte Månson (till vänster) och Christer Pettersson, Country Manager MAN OP Truck & Bus Sverige (till höger)

Utökat samarbeta mellan Malte Månson och MAN i Stockholm

Publicerad: 26 Jun 2020
Företaget Malte Månson erbjuder alla kunder i Stockholm, med såväl nya som äldre MAN-bilar, en förstklassig serviceupplevelse, lovar Staffan Lindewald, vd på Malte Månson.

Malte Månson har under våren arbetat hårt med att bygga upp en MAN-auktorisation vid anläggningen i Jordbro i södra Stockholm.

”Målsättningen är tydlig. Vi ska bli den bästa och mest kompletta anläggningen för last- och transportbilar i Sverige”, säger Staffan Lindewald.

”När vi förvärvade Hylast i Jordbro i december förra året var vår uttryckliga ambition att fortsätta utveckla en redan väl fungerande fullserviceverkstad”, berättar Staffan Lindewald.

”Med ett 20-tal mycket kompetenta mekaniker levererar vi i dag service och reparationer, vi släcker tvåor, hanterar smarta och digitala färdskrivare, förfogar över en smedja och har expertkunskap inom hydraulik och tranportkyla. Vi erbjuder dessutom tvätt samt uthyrning av last- och transportbilar i samarbete med Mabi”.

”Tack vare den nya MAN-auktorisationen, benämnd som A-verkstad och därmed den högsta nivån på auktorisationen, tar vi nu ett nytt stort steg mot att nå vårt mål”.

”Från måndagen den 13 juli kan anläggningen ta emot alla MAN-fordon, vilket innebär både lastbilar och transportbilar. Alla verktyg, system, reservdelslager och kompetens finns redan på plats. Särskilt intressant är också att verkstadskapaciteten ökar för att kunna ta emot last- och transportbilarna i det nya modellprogram som nyligen lanserats”.

”För MAN innebär Malte Månsons stora satsning att vi kan räkna in den fjärde A-verkstaden i Stockholm, och därmed ökar servicegraden för våra MAN-kunder i Stockholm”, säger Christer Pettersson, Country Manager MAN OP Truck & Bus Sverige.

Sammanlagt har nu Malte Månson åtta MAN-auktorisationer i Sverige, förutom Jordbro, i Kristianstad, Linköping, Västerås, Karlstad, Örebro, Uppsala och Gävle.

Kopiera länk
Copy

Fordonsproffs

Nr 4 Ladda ner  - 2021.pdf 

(Klicka på bild o  läs direkt)

- Däckbrist hotar
Däckskola i Sjöbo
Elbilsdäck.
Ditec om den osunda
  
konkurrensen.

Övriga nummer under arkivfliken.
 
RÄTT LOGGA BVP
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
31 Maj, 2022, Extern artikel
Kan man drifta med Range Rover Sport SVR?
19 Maj, 2022, Extern artikel
Saab 9-5 kombi hade gett Volvo V90 en tuff match
18 Mar, 2022, Extern artikel
Audi A6 Avant e-tron concept
9 Mar, 2022, Extern artikel
Volkswagen ID. Buzz officiell
1 Sep, 2022
Verkstadsjuridikutbildning – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Utbildningen är fullbokad, Sverige
13 Sep, 2022
Automechanika
Frankfurt, Tyskland
18 Jan, 2023
Automässan 2023
Göteborg, Sverige
Visa fler händelser
 Branschorganisationer i samverkan
 Sammarbetspartners