< Tillbaka

Staffan Lindewald, vd på Malte Månson (till vänster) och Christer Pettersson, Country Manager MAN OP Truck & Bus Sverige (till höger)

Utökat samarbeta mellan Malte Månson och MAN i Stockholm

Publicerad: 26 Jun 2020
Företaget Malte Månson erbjuder alla kunder i Stockholm, med såväl nya som äldre MAN-bilar, en förstklassig serviceupplevelse, lovar Staffan Lindewald, vd på Malte Månson.

Malte Månson har under våren arbetat hårt med att bygga upp en MAN-auktorisation vid anläggningen i Jordbro i södra Stockholm.

”Målsättningen är tydlig. Vi ska bli den bästa och mest kompletta anläggningen för last- och transportbilar i Sverige”, säger Staffan Lindewald.

”När vi förvärvade Hylast i Jordbro i december förra året var vår uttryckliga ambition att fortsätta utveckla en redan väl fungerande fullserviceverkstad”, berättar Staffan Lindewald.

”Med ett 20-tal mycket kompetenta mekaniker levererar vi i dag service och reparationer, vi släcker tvåor, hanterar smarta och digitala färdskrivare, förfogar över en smedja och har expertkunskap inom hydraulik och tranportkyla. Vi erbjuder dessutom tvätt samt uthyrning av last- och transportbilar i samarbete med Mabi”.

”Tack vare den nya MAN-auktorisationen, benämnd som A-verkstad och därmed den högsta nivån på auktorisationen, tar vi nu ett nytt stort steg mot att nå vårt mål”.

”Från måndagen den 13 juli kan anläggningen ta emot alla MAN-fordon, vilket innebär både lastbilar och transportbilar. Alla verktyg, system, reservdelslager och kompetens finns redan på plats. Särskilt intressant är också att verkstadskapaciteten ökar för att kunna ta emot last- och transportbilarna i det nya modellprogram som nyligen lanserats”.

”För MAN innebär Malte Månsons stora satsning att vi kan räkna in den fjärde A-verkstaden i Stockholm, och därmed ökar servicegraden för våra MAN-kunder i Stockholm”, säger Christer Pettersson, Country Manager MAN OP Truck & Bus Sverige.

Sammanlagt har nu Malte Månson åtta MAN-auktorisationer i Sverige, förutom Jordbro, i Kristianstad, Linköping, Västerås, Karlstad, Örebro, Uppsala och Gävle.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan