< Tillbaka

Två världspermiärer och en podd på eCarExpo

Publicerad: 27 Apr 2022
Både Audi och Polestar premiärvisar sina senaste modeller på bilmässan eCarExpo i helgen på Friends Arena i Stockholm. SFVF finns förstås på plats med vår populära Bilverkstadspodd!

När det kommer till världspremiärer är det Audi a6 Avant e-tron concept och Polestar O2 som visas upp på elbilsmässan. Polestar O2 är den senaste konceptbilen som visas för första gången i Europa efter en utställning i Los Angeles i mars. 

– Polestar O2 är vår vision för framtidens sportbil där vi förenar den härliga känslan av att köra öppet med elbilens fördelar. Den är ett smakprov på vad Polestar kan designa och konstruera tack vare det kunnande och den teknik som har i företaget, säger Maximilian Missoni, Polestars designchef som kommer avtäcka konceptbilen på mässan.

Audi A6 Avant e-tron concept visar upp sin nya kombimodell med 70 mils räckvidd och laddningskapacitet på upp till 270 kW.

– Med nya A6 Avant e-tron räknar vi med att attrahera alla familjer som längtat efter en eldriven kombi, säger Jörgen Wedefelt, chef Audi Sverige. 

Michael Bergvall, som driver Bilverkstadspodden för SFVF, kommer sända från en poddstudie i en eldriven Jaguar. Missa inte det!

Kopiera länk
Copy
18 Apr, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Stockholm: Bilyaa Group AB, Hovslagarevägen 37, Sollentuna, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
9 Maj, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Sundsvall: Scandic Sundsvall City, Trädgårdsgatan 31, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
Visa fler händelser

PRENUMERERA NYHETSBREV(3)

 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan