< Tillbaka

Tidningen Fordonsproffs - Nytt nummer ute nu

Publicerad: 7 Dec 2020
Det nya numret av fordonsbranschen nya tidning Fordonsproffs har nu kommit ut, det fjärde sedan starten i januari i år. Tidningen som finns både som papperstidning och i digitalt format har blivit en tidning att räkna med och uppskattas och läses av många i fordonsbranschen.

I detta nummer fokuserar vi på Temat – Däck, Fälg, Husvagnar & Husbilar – och du kan bland annat läsa om hur HYMER Center blev stora inom husbilar i en intervju med Aner Engstrand som är vd och ägare, om hur man jobbar på en toppmodern däckverkstad i en intervju med Pär Eriksson vd på Tälje Däckservice och i debattartikeln ”När bilen motarbetas blir livet på landet allt svårare” kan du ta del av SFVF:s vd Bo Ericssons tankar.

Länk till tidningen i digital version: http://www.roxx.se/v/vavwn

Det är SFVF, som ger ut fordonsproffs. Tidningen kan laddas ner från www.fordonsproffs.eu och man kan prenumerera på den tryckta papperstidningen till en låg kostnad.

Du vet väl att det finns massor av viktig information på fordonsproffs.eu. SFVF sparar all information som kan vara viktig för verkstäderna. Fordonsproffs har blivit branschens informationskanal som levererar det mesta och det bästa som du som jobbar i branschen kan behöva.

 

Kopiera länk
Copy
14 Dec, 2022
Bilhandelsjuridik
Online, Sverige
18 Jan, 2023
Automässan 2023
Göteborg, Sverige
Visa fler händelser
RÄTT LOGGA BVP

2 Dec, 2022, Extern artikel
Continental förvärvar Backes Transportbandservice AB
1 Dec, 2022, Extern artikel
Stigande priser på drivmedel förändrar körbeteende
1 Dec, 2022, Extern artikel
Trelleborg åläggs att betala böter
30 Nov, 2022, Extern artikel
BKT – sluta fylla däcken med vatten
30 Nov, 2022, Extern artikel
Ny isgreppsmärkning på däcksidan
 Branschorganisationer i samverkan
 Sammarbetspartners