Bo Ericsson, SFVF

Succé för Sveriges Fordonsverkstäders Förening i media

Publicerad: 17 Jun 2020
- Att nå ut med information som är viktig för fordonsbranschen och speciellt för våra medlemmar har varit en utmaning, säger Bo Ericsson vd för Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF). - Gång på gång har val av media undersökts och diskuterats internt och med styrelsen för SFVF. Nu vet vi att vår satsning varit rätt - succén är ett faktum.

- Digitala brev var 14:e dag, varje vecka eller månadsvis, samarbeten med annan media, radio, tv och vad ska vi satsa på var stora och viktiga frågor, säger Bo Ericsson. Hela personalen har varit engagerade i satsningen på media. Idag kan jag konstatera att den uppmärksamhet som SFVF har fått och får är riktigt bra.

För sex månader sedan fanns inte tidningen Fordonsproffs eller SFVF:s digitala nyhetsflöde. Idag kan vi konstatera via Google analytics att vi har haft 23 111 unika besökare i vårt digitala flöde sedan starten, som skedde på Automässan i slutet av januari i år. Därutöver har vi släppt två tryckta tidningar och ett nytt nummer är på gång. I dagsläget planerar vi för fyra nummer av den tryckta tidningen per år.

- Det digitala flödet har verkligen blivit uppskattat eftersom det når ut till så många branschmänniskor med dagliga nyheter och information, som dessutom är gratis och tillgängligt för alla. Däckverkstäder får varje vecka dessutom bra information via vårt samarbete med Däckavisen, som är mycket uppskattad. Även bilhandlarna och andra får nu löpande information genom vårt samarbete med Autonytt.

Senaste kvartalet hade vi 18 459 besökare enligt Mynewsdesk, när det gäller våra nyheter och pressmeddelande via Mynewsdesk.

- I slutet av april 2020 flyttade vi vårt pressrum till TT, där vi sedan dess publicerar och distribuerar våra pressmeddelanden och nyheter. Vårt nya pressrum: https://via.tt.se/pressrum/fordonsverkstader?publisherId=3235851&subscribe.

Sammanfattningsvis kan vi idag konstatera att våra val av media verkligen varit rätt. SFVF syns i media varje dag på ett sätt som jag inte trodde var möjligt för några år sedan, avslutar Bo Ericsson.

Kopiera länk
Copy

Fordonsproffs

Nr 4 Ladda ner  - 2021.pdf 

(Klicka på bild o  läs direkt)

- Däckbrist hotar
Däckskola i Sjöbo
Elbilsdäck.
Ditec om den osunda
  
konkurrensen.

Övriga nummer under arkivfliken.
 
RÄTT LOGGA BVP
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
31 Maj, 2022, Extern artikel
Kan man drifta med Range Rover Sport SVR?
19 Maj, 2022, Extern artikel
Saab 9-5 kombi hade gett Volvo V90 en tuff match
18 Mar, 2022, Extern artikel
Audi A6 Avant e-tron concept
9 Mar, 2022, Extern artikel
Volkswagen ID. Buzz officiell
1 Sep, 2022
Verkstadsjuridikutbildning – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Utbildningen är fullbokad, Sverige
13 Sep, 2022
Automechanika
Frankfurt, Tyskland
18 Jan, 2023
Automässan 2023
Göteborg, Sverige
Visa fler händelser
 Branschorganisationer i samverkan
 Sammarbetspartners