< Tillbaka

Bo Ericsson, SFVF

Succé för Sveriges Fordonsverkstäders Förening i media

Publicerad: 17 Jun 2020
- Att nå ut med information som är viktig för fordonsbranschen och speciellt för våra medlemmar har varit en utmaning, säger Bo Ericsson vd för Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF). - Gång på gång har val av media undersökts och diskuterats internt och med styrelsen för SFVF. Nu vet vi att vår satsning varit rätt - succén är ett faktum.

- Digitala brev var 14:e dag, varje vecka eller månadsvis, samarbeten med annan media, radio, tv och vad ska vi satsa på var stora och viktiga frågor, säger Bo Ericsson. Hela personalen har varit engagerade i satsningen på media. Idag kan jag konstatera att den uppmärksamhet som SFVF har fått och får är riktigt bra.

För sex månader sedan fanns inte tidningen Fordonsproffs eller SFVF:s digitala nyhetsflöde. Idag kan vi konstatera via Google analytics att vi har haft 23 111 unika besökare i vårt digitala flöde sedan starten, som skedde på Automässan i slutet av januari i år. Därutöver har vi släppt två tryckta tidningar och ett nytt nummer är på gång. I dagsläget planerar vi för fyra nummer av den tryckta tidningen per år.

- Det digitala flödet har verkligen blivit uppskattat eftersom det når ut till så många branschmänniskor med dagliga nyheter och information, som dessutom är gratis och tillgängligt för alla. Däckverkstäder får varje vecka dessutom bra information via vårt samarbete med Däckavisen, som är mycket uppskattad. Även bilhandlarna och andra får nu löpande information genom vårt samarbete med Autonytt.

Senaste kvartalet hade vi 18 459 besökare enligt Mynewsdesk, när det gäller våra nyheter och pressmeddelande via Mynewsdesk.

- I slutet av april 2020 flyttade vi vårt pressrum till TT, där vi sedan dess publicerar och distribuerar våra pressmeddelanden och nyheter. Vårt nya pressrum: https://via.tt.se/pressrum/fordonsverkstader?publisherId=3235851&subscribe.

Sammanfattningsvis kan vi idag konstatera att våra val av media verkligen varit rätt. SFVF syns i media varje dag på ett sätt som jag inte trodde var möjligt för några år sedan, avslutar Bo Ericsson.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan