< Tillbaka

Jan Nilsson och Jonas Schiff

Skånska skadeverkstäder går med i SFVF

Publicerad: 13 Okt 2022
En skadeverkstadskedja med fem anläggningar i Skåne är nya medlemmar hos SFVF, och fler är på gång.

– Det är med glädje vi välkomnar Bil & skadeservice som nya medlemmar hos oss på SFVF, berättar Michael Bergvall, försäljnings- och marknadsansvarig på SFVF.

Företaget Bil & skadeservice förvärvades i mars i år av Autocirc-koncernen och man har idag fem skadeverkstäder runt om i Skåne - i Helsingborg, Berga, Klippan, Lund och Munka Ljungby. Bil & Skadeservice är sedan 2017 auktoriserade för att utföra plåt-, lack och glasskador på Tesla.

Några av de bilmärken som Bil & skadeservice verkstäder jobbar med är utöver Tesla, Nissan, Audi, BMW, Volkswagen, Opel, Fiat, Seat, Mitsubishi, Citroën, Suzuki, Subaru, Skoda och Peugeot.

Bil & skadeservice har runt 50 personer anställda varav 20 jobbar med plåtskador och 9 med lackering.

– Vi ser verkligen fram emot ett långt och bra samarbete tillsammans med Bil & Skadeservice. Man blir imponerad av på vilket sätt detta företag vuxit genom åren och den positiva andan känner man av så fort man kliver in genom entredörren säger Michael Bergvall som nyligen besökte Bil & Skadeservice.

– De senaste veckorna har telefonen ringt märkbart mycket mer än på länge. Det är ett flertal skadeverkstäder, men även en hel del däckverkstäder som hör av sig och vill ha besök inför ett kommande medlemsskap. Om det sedan beror på styrkan vi får i och med samgåendet med SBF (Sveriges Bildelsgrossisters Förening) eller om det har andra orsaker vågar jag inte svara på. Helt klart är att det är fler och fler som inser att SFVF är en förening även för de verkstäder som jobbar med däck, skador, glas med mera inom både lätta och tunga sidan, avslutar Michael Bergvall.  

Kopiera länk
Copy
18 Apr, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Stockholm: Bilyaa Group AB, Hovslagarevägen 37, Sollentuna, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
9 Maj, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Sundsvall: Scandic Sundsvall City, Trädgårdsgatan 31, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
Visa fler händelser

PRENUMERERA NYHETSBREV(3)

 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan