< Tillbaka

SFVF poddade sig fram på eComExpo-mässan

Publicerad: 7 Apr 2022
eComExpo körde igång på Arlandastad under onsdagen och SFVF fanns förstås på plats med Michael Bergvall och VD Claes Åström.

Michael Bergvall, som normalt kör Bilverkstadspodden på SFVF:s kanal, bjöds in av mässan för att spela in poddar på plats från scenen. En av torsdagens gäster var Tibor Blomhäll, författare, elbilsexpert och president för Sveriges största elbilsklubb Tesla Club Sweden.

Tibor Bomhäll har just kommit ut med andra upplagan av boken ”Skaffa elbil” och skriver även för tidningen Elbilen i Sverige samt medverkar som expert på tidningen Recharge. Blomhäll har fått utmärkelsen Årets Elbilist och Sveriges El(d)själ för sin informationsspridning om elbilar. Tesla Club Sweden har 13 000 medlemmar, där många medlemmar även har andra elbilsmärken. 

Bo Ericsson styrelseordförande för SFVF, berättade om elbilar och vilka frågor kring elbilar som är intressanta för SFVF som branschförbund. Podden gästades också av Johan Bergström, Strategic Sales Director for World Pay där han jobbar med att hjälpa företag att hantera betalningar.

På torsdag fortsätter poddandet som då gästas av Mazdak Haghanipour från Mobility Sweden. Han jobbar med laddinfrastruktur- och servicemarknadsfrågor och har tolv års erfarenhet från elbils- och laddbranschen. Sista gäst är Peter Brattsell, kedjechef på Mekopartner.

Poddarna läggs ut så fort de är färdigredigerade. Du kan hitta dem där poddar finns eller här på Fordonsproffs hemsida.

Bild ovan: SFVF:s poddare Michael Bergvall

Bild nedan: SFVF styrelseordförande Bo Ericsson

Kopiera länk
Copy
18 Apr, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Stockholm: Bilyaa Group AB, Hovslagarevägen 37, Sollentuna, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
9 Maj, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Sundsvall: Scandic Sundsvall City, Trädgårdsgatan 31, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
Visa fler händelser

PRENUMERERA NYHETSBREV(3)

 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan