< Tillbaka

SFVF på informations-turné på MECA-verkstäder

Publicerad: 20 Mar 2022
SFVF åkte på en turné i norra Sverige i förra veckan för att träffa representanter från ett 40-tal MECA-verkstäder. – Det var ett par fantastiskt trevliga men intensiva dagar där vi träffade många av våra medlemmar för att ge information och svara på frågor om vad vi jobbar med, säger Claes Åström, VD SFVF.

Turnén gjordes ihop med Johan Christersson, kedjechef för MECA, Magnus Sikström, chef för Promeister och Hans Thörner, regional försäljningschef för MECA region norr. 

– Jag är relativt ny som VD på SFVF och på grund av pandemin har det inte funnits möjlighet att åka ut och presentera mig och träffa medlemmar. De här dagarna blev den första av många resor ut i landet, säger Claes Åström.

Under ett par dagar gjordes flera studiebesök på verkstäder och även två kvällar med träffar i Sundsvall och Östersund, där ett 80-tal representanter från verkstäder i området närvarade. 

– Vi fick en bra möjlighet att träffa många medlemmar och berätta vilka vi är på SFVF och vad vi jobbar med. Vi pratade också om Sermi, gruppundantaget, vagnskadegarantin, vårt jobb med nationella programrådet och flera andra områden, säger Claes Åström.

Den här gången var det bara MECA-verkstäder, men Claes Åström ser fram emot att göra flera liknande resor för att träffa så många som möjligt.

Kopiera länk
Copy
18 Apr, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Stockholm: Bilyaa Group AB, Hovslagarevägen 37, Sollentuna, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
9 Maj, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Sundsvall: Scandic Sundsvall City, Trädgårdsgatan 31, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
Visa fler händelser

PRENUMERERA NYHETSBREV(3)

 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan