< Tillbaka

SFVF bjuder in alla på ARN till utbildning i Praktisk Bilverkstad!

Publicerad: 15 Sep 2022
För några år sedan startade SFVF med lektioner i Praktisk Bilverkstad. Upprinnelsen var att en domare i Allmänna reklamationsnämnden (ARN) ställde en fråga till SFVF:s VD Bo Ericsson.

– Domaren sade  ”Du pratar om MOST-nätverk och CAN-nät. Jag har inget körkort och har inte öppnat en motorhuv på en bil i hela mitt liv - vad är det du pratar om?”. Därefter startade vi föreläsningar i Praktisk Bilverkstad, säger Bo Ericsson.

Under flera år har Bo Ericsson ihop med SFVF:s jurist Ulf Stefansson föreläst för Konsumentverket/Hallå Konsument, konsumentministrar och konsumentvägledare och flera olika myndigheter. 

– Intresset för fordonsfrågor och den snabba teknikutvecklingen är stort så nu bjuder vi in alla som jobbar för ARN till en unik föreläsning där man även kan ställa frågor till oss om allt från gas, elfordon till vattenpumpar, säger Bo Ericsson.

Det kommer också ges information om SERMI och Godkänd Bilverkstad, så att vi sprider information om SFVF:s engagemang för att trygga bilägares köp av tjänster och varor i branschen. Efter föreläsningen kommer åhörarna få en guidad visning på en verkstad.

Kopiera länk
Copy
18 Apr, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Stockholm: Bilyaa Group AB, Hovslagarevägen 37, Sollentuna, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
9 Maj, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Sundsvall: Scandic Sundsvall City, Trädgårdsgatan 31, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
Visa fler händelser

PRENUMERERA NYHETSBREV(3)

 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan