SFVF bjuder in alla på ARN till utbildning i Praktisk Bilverkstad!

Publicerad: 15 Sep 2022
För några år sedan startade SFVF med lektioner i Praktisk Bilverkstad. Upprinnelsen var att en domare i Allmänna reklamationsnämnden (ARN) ställde en fråga till SFVF:s VD Bo Ericsson.

– Domaren sade  ”Du pratar om MOST-nätverk och CAN-nät. Jag har inget körkort och har inte öppnat en motorhuv på en bil i hela mitt liv - vad är det du pratar om?”. Därefter startade vi föreläsningar i Praktisk Bilverkstad, säger Bo Ericsson.

Under flera år har Bo Ericsson ihop med SFVF:s jurist Ulf Stefansson föreläst för Konsumentverket/Hallå Konsument, konsumentministrar och konsumentvägledare och flera olika myndigheter. 

– Intresset för fordonsfrågor och den snabba teknikutvecklingen är stort så nu bjuder vi in alla som jobbar för ARN till en unik föreläsning där man även kan ställa frågor till oss om allt från gas, elfordon till vattenpumpar, säger Bo Ericsson.

Det kommer också ges information om SERMI och Godkänd Bilverkstad, så att vi sprider information om SFVF:s engagemang för att trygga bilägares köp av tjänster och varor i branschen. Efter föreläsningen kommer åhörarna få en guidad visning på en verkstad.

Kopiera länk
Copy

                  


 

18 Jan, 2023
Automässan 2023
Göteborg, Sverige
Visa fler händelser
RÄTT LOGGA BVP

28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
31 Maj, 2022, Extern artikel
Kan man drifta med Range Rover Sport SVR?
19 Maj, 2022, Extern artikel
Saab 9-5 kombi hade gett Volvo V90 en tuff match
18 Mar, 2022, Extern artikel
Audi A6 Avant e-tron concept
 Branschorganisationer i samverkan
 Sammarbetspartners