< Tillbaka

SFVF bjuder in alla på ARN till utbildning i Praktisk Bilverkstad!

Publicerad: 15 Sep 2022
För några år sedan startade SFVF med lektioner i Praktisk Bilverkstad. Upprinnelsen var att en domare i Allmänna reklamationsnämnden (ARN) ställde en fråga till SFVF:s VD Bo Ericsson.

– Domaren sade  ”Du pratar om MOST-nätverk och CAN-nät. Jag har inget körkort och har inte öppnat en motorhuv på en bil i hela mitt liv - vad är det du pratar om?”. Därefter startade vi föreläsningar i Praktisk Bilverkstad, säger Bo Ericsson.

Under flera år har Bo Ericsson ihop med SFVF:s jurist Ulf Stefansson föreläst för Konsumentverket/Hallå Konsument, konsumentministrar och konsumentvägledare och flera olika myndigheter. 

– Intresset för fordonsfrågor och den snabba teknikutvecklingen är stort så nu bjuder vi in alla som jobbar för ARN till en unik föreläsning där man även kan ställa frågor till oss om allt från gas, elfordon till vattenpumpar, säger Bo Ericsson.

Det kommer också ges information om SERMI och Godkänd Bilverkstad, så att vi sprider information om SFVF:s engagemang för att trygga bilägares köp av tjänster och varor i branschen. Efter föreläsningen kommer åhörarna få en guidad visning på en verkstad.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan