< Tillbaka

Victor Ståhlkrantz, försäljningschef Car-O-Liner Sverige och Jonas Hehrne, verksamhetsledare Motorbranschcollege.

Samarbete ska underlätta rekryteringen till skadeverkstäder

Publicerad: 10 Okt 2023
Sveriges största kvalitetssystem för fordonsutbildningar på gymnasiet ingår ett samarbete med en av de ledande leverantörerna till skadeverkstäder.

Car-O-Liner – en ledande aktör inom tillverkning, försäljning och utbildning på utrustning för reparationer av krockskadade fordon – inleder samarbete med Motorbranschcollege.

– Yrket för en skadereparatör blir bredare, mer komplext och innehållsrikt hela tiden. Det innebär att kompetensen måste öka hos de som anställs. Vi letar efter olika personlighetstyper att rekrytera och för att attrahera fler unga till vår bransch behöver vi arbeta aktivt med och nära gymnasieskolor som utbildar till våra yrken, säger Victor Ståhlkrantz, försäljningschef Car-O-Liner Sverige.

Samarbetet innebär att certifierade skolor med skadeinriktning kommer att få tillgång till Car-O-Liners kunskaper inom utrustning och reparationsmetoder och tillgång till företagets utbildningar. Car-O-Liner kommer att engagera sig särskilt i några utvalda skolor.

Vid nästa träff för certifierade Motorbranschcollege som äger rum på Bäckadalsgymnasiet i Jönköping 12–13 mars 2024 kommer Car-O-Liner medverka i programpunkter om skadereparationer.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

1 Dec, 2023, Extern artikel
Emily GT blir verklighet
15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan