< Tillbaka

T%ill vänster - interiör i en av Thansens butiker. Till höger - en däckannons i en av Thansens butiker i Norge. Foto: Thansen

Så växer Thansens affär i Sverige

Publicerad: 13 Nov 2023
Danska bildetaljisten och Biltemakonkurrenten Thansen öppnar snartflera nya butiker. En del av Thansens koncept är däckförsäljning och däckservice.

Den danska butikskedjan Thansen, som i likhet med svenska konkurrenten Biltema säljer allt från bildelar till trädgårdsutrustning, fortsätter sin snabba erövring av Sverigemarknaden sedan man öppnade sin första butik i Helsingborg i november 2022.

Nyligen tecknade Thansen hyresavtal för tre nya butikslokaler vilka ska öppnas under nästa år. Det är en butik i Stallsikens handelsområde i Skövde och en butik i Kupolens handelsområde i Borlänge under våren 2024, samt en butik i Ingelsta handelsområde i Norrköping hösten samma år.

En del av Thansens erbjudande är försäljning och montering av däck och fälg vid sina butiker. Thansen har också avslutad och pågående rekrytering av ansvariga till sina däckverkstäder i anslutning till sina butiker.
Arbetet som ansvarig för däckverkstaden hos Thansen innefattar utöver arbetsledning även arbete i däckverkstaden (reparation och montering av däck och hjulbalansering) samt att man även får arbeta som säljare i butiken.

LÄS MER OM THANSEN: Här öppnar Thansen tre nya butiker

Pierre Kjellin
pierre.kjellin@svenskafordonsbranschen.se

076-493 10 85

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan