< Tillbaka

Foto: Moberg Bil

Så ska Moberg Bil göra bilaffärerna tryggare för kunden

Publicerad: 7 Dec 2022
Efter årsskiftet lanserar begagnatbilhandlaren Moberg Bil i Göteborg en funktion som ska göra det säkrare att köpa en bil av dem online.

Moberg Bil i Göteborg driver begagnatbilhandel och en serviceverkstad som är ansluten till Autoexperten och där man även funktionstestar och åtgärdar de bilar som ska säljas.

Från och med nästa år (2023) kommer Moberg Bil kunna erbjuda kunderna en funktion där man direkt i varje bilannons kan se bifogad rapport över funktionstestet som gjorts på bilen samt vilka åtgärder som gjort av Moberg Bils verkstad innan bilen lagts ut till försäljning.

– Detta är något som kommer öka tryggheten för alla våra kunder men framför allt för våra distansköpare. Detta är ett steg i rätt riktning på den alltmer digitala marknaden där allt fler köp sker online och där kunder kan ta del av viktig information om bilens skick redan innan köp, säger Moberg Bils vd Tobias Moberg.

Den nya funktionen i Moberg Bils annonser är ett resultat av att man jobbar med ett nytt IT-system från norska företaget BUS och deras programvara BUS Test, som Moberg Bil använder vid sina inbytestester. För ledtidshanteringen av bilarna använder man IT-systemet Car Care.

Pierre Kjellin
pierre.kjellin@sfvf.eu

076-493 10 85

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan