< Tillbaka

Bilder från Hedin Bil i Uppsalas elbilsevent - här syns samtliga elbilsmodeller som säljs uppställda i hallen. Foto: Hedin Bil

Så lockade de både kommunen och företagskunderna till bilhallen

Publicerad: 27 Feb 2023
Hur får man kunderna att ägna en helkväll i bilhallen? Det vet en av Sveriges största aktörer, som fick sina företagskunder att ägna en kväll åt information, diskussion och presentation av nya bilmodeller.

I slutet på februari genomförde man på Hedin Bils försäljningsanläggning i Uppsala sitt första elbilsevent. Arrangemanget presenterades som ett tillfälle för företagskunderna att öka kunskapen om klimatomställning och elbilar.

Hedin Bil i Uppsala bjöd in företag från hela regionen – Uppland – till elbilseventet och samlade samtliga elbilsmärken man säljer i lokalerna. På plats under kvällen fanns cirka 120 av Hedin Bils företagskunder och 30 säljare från Hedin Bil.

Upplägget för elbilseventet var en diskussionskväll, modererad från en scen av Lennart Paulsson. Punkterna som diskuterades var elbilsladdning, elavtal, kostnadsutveckling, tillgänglighet, utveckling i staden, räntor, världsekonomi och inte minst bilmarknaden och elbilen.

Hedin Bil i Uppsala fick även kommun, regionala organisationer och företag att vara med på ett hörn. På scen syntes bland andra representanter från Uppsala kommun, de kommunala bolagen Uppsala Parkering och Upplands Energi, organisationen Biodriv Öst och företagen Autolease och DNB Finans.

Pierre Kjellin
pierre.kjellin@sfvf.eu

076-493 10 85

BILDEN UNDER: Bild från Hedin Bil i Uppsalas elbilsevent - här syns samtliga elbilsmodeller som säljs uppställda i hallen. Foto: Hedin Bil

Kopiera länk
Copy
18 Apr, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Stockholm: Bilyaa Group AB, Hovslagarevägen 37, Sollentuna, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
9 Maj, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Sundsvall: Scandic Sundsvall City, Trädgårdsgatan 31, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
Visa fler händelser

PRENUMERERA NYHETSBREV(3)

 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan