< Tillbaka

Bilder från Hedin Bil i Uppsalas elbilsevent - här syns samtliga elbilsmodeller som säljs uppställda i hallen. Foto: Hedin Bil

Så lockade de både kommunen och företagskunderna till bilhallen

Publicerad: 27 Feb 2023
Hur får man kunderna att ägna en helkväll i bilhallen? Det vet en av Sveriges största aktörer, som fick sina företagskunder att ägna en kväll åt information, diskussion och presentation av nya bilmodeller.

I slutet på februari genomförde man på Hedin Bils försäljningsanläggning i Uppsala sitt första elbilsevent. Arrangemanget presenterades som ett tillfälle för företagskunderna att öka kunskapen om klimatomställning och elbilar.

Hedin Bil i Uppsala bjöd in företag från hela regionen – Uppland – till elbilseventet och samlade samtliga elbilsmärken man säljer i lokalerna. På plats under kvällen fanns cirka 120 av Hedin Bils företagskunder och 30 säljare från Hedin Bil.

Upplägget för elbilseventet var en diskussionskväll, modererad från en scen av Lennart Paulsson. Punkterna som diskuterades var elbilsladdning, elavtal, kostnadsutveckling, tillgänglighet, utveckling i staden, räntor, världsekonomi och inte minst bilmarknaden och elbilen.

Hedin Bil i Uppsala fick även kommun, regionala organisationer och företag att vara med på ett hörn. På scen syntes bland andra representanter från Uppsala kommun, de kommunala bolagen Uppsala Parkering och Upplands Energi, organisationen Biodriv Öst och företagen Autolease och DNB Finans.

Pierre Kjellin
pierre.kjellin@sfvf.eu

076-493 10 85

BILDEN UNDER: Bild från Hedin Bil i Uppsalas elbilsevent - här syns samtliga elbilsmodeller som säljs uppställda i hallen. Foto: Hedin Bil

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan