< Tillbaka

Passa på att utbilda er om högvoltsfordon!

Publicerad: 23 Jan 2022
I samarbete med Promeister erbjuder SFVF nu sina medlemmar en utbildning om högvoltsfordon och högvoltskomponenter till den lägsta nivån som alla anställda på verkstäder måste ha för att vistas i lokalen om man jobbar med elbilar.– Utbildningen krävs alltså för alla som vistas i verkstadslokalen, oavsett om man jobbar som mekaniker, med reservdelar, bilförsäljning, städare eller som kundmottagare, säger Michael Bergvall på SFVF.

Efter att du gått utbildningen får du ett intyg på att du har den kunskap som krävs för att uppfylla rollerna Instruerad tekniker elfordon och Informerad person elfordon enligt branschstandarden.

– ProMeister ser att det är oerhört viktigt att rätt kompetens finns på alla anläggningar som hanterar elbilar. I utbildningen EIP Elektrisk Informerad Person får ni den kunskap som ni behöver för att ta hand om elbilar och utföra alla olika typer av arbeten så länge ni inte berör högvoltssystemet. Ihop med SFVF vill ProMeister säkerställa att ni har den rätta kompetensen så att ni på ett säkert sätt kan fortsätta serva och reparera bilar, säger Magnus Sikström, chef ProMeister Academy.

Det går bra att anmäla sig redan nu. Utbildningen är digital och tar ungefär en timma. SFVF erbjuder sina medlemmar ett bra rabatterat pris.

Så är du inte medlem redan nu är det ett bra tillfälle.

Anmälan görs genom att kontakta info@promeister.com och uppge ditt medlemsnummer i SFVF.

Läs mer på: https://promeister.se/

 

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

1 Dec, 2023, Extern artikel
Emily GT blir verklighet
15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan