< Tillbaka

Till höger i bilden - J&B Maskintekniks vd Håkan Ohlin visar Hunters senaste hjulinställningsutrustning för en fordonstekniker. Foto: Pierre Kjellin

På besök hos J&B Maskintekniks och Promeisters Sverigeturné

Publicerad: 31 Maj 2023
För andra säsongen i rad besöker J&B Maskinteknik och Promeister en rad orter runt om i landet. Vi besökte deras sista turnéstopp innan sommaren.

15 turnéstopp från Luleå i norr till Malmö i söder, där J&B Maskinteknik och olika utställare under max fyra timmar per ort visar sina produkter och lösningar och Promeister berättar om sin bilglasutbildning – antingen inomhus eller utomhus – och besökarna bjuds på grillade hamburgare. Så ser upplägget ut för J&B Maskintekniks och Promeisters gemensamma Sverigeturné som tisdagen den 30 maj gjorde sitt sista turnéstopp innan sommaren i Sollentuna i norra Stockholm.

Vid sidan om J&B Maskinteknik och Promeister har en rad olika utställare deltagit under turnén och några av dem har varit med under hela turnén.

– Att locka besökare är alltid en utmaning. Det beror nog lite på hur bra kedjorna är på att informera sina verkstäder tror jag, säger utställaren Jensi Eredics, som varit med under nästan hela turnén under vintern och våren och visat danska Hydrives maskin för motorrengöring med hjälp av vätgas. En av höjdpunkterna under turnén tycker Jensi var Örebro, med bra tillströmning av besökare.

FAKTA Sverigeturnén 2023

Pågår vecka 16-vecka 41 och omfattar totalt 15 stopp varav 8 stopp återstår.

Vid turnéstopen hålls även utbildningar i arbete med bilglas samt arbete med avancerad hjulinställning med kalibrering, där J&B Maskinteknik, Continental, Rautamo och Bileko Tires är med som partners. Vid utbildningen i arbete med hjulinställning föreläserr även SFVF:s servicemarknadsansvarige Michael Bergvall.

Pierre Kjellin
pierre.kjellin@sfvf.eu

076-493 10 85

BILDEN UNDER: Vid turnéstoppet i norra Stockholm fanns även tre ombyggda bilar på plats - bland annat denna blå Volvo 244 som byggts om med en amerikansk V8 under huven. Foto: Pierre Kjellin

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan