< Tillbaka

Nyttig utbildning i verkstadsjuridik – bara det du behöver!

Publicerad: 14 Mar 2022
Två datum är klara för vårens verkstadsjuridik med SFVF:s styrelseordförande Bo Ericsson som lärare. Passa på att fräscha upp kunskaperna och få nöjdare kunder!

Bo Ericsson har jobbat hela sitt yrkesverksamma liv i bilbranschen och det han inte kan svara på beträffande praktisk juridik på verkstadsgolvet är kanske inte värt att kunna. Två nya datum är klara: onsdag 23 mars och torsdag 7 april, båda fyra timmar via Teams.

Utbildningen vänder sig till både de som jobbar i verkstäder men också servicerådgivare/kundmottagare, verkstadschefer, servicemarknadschefer, fordonslärare och konsumentvägledare. 

Du får en rejäl praktisk genomgång i grunderna i konsumenttjänstlagen och konsumentköplagen och därtill praktisk kundhantering. Bo Ericsson utlovar nöjdare kunder och större möjlighet att agera professionellt om det uppstår juridiska diskussioner.

Dessutom får du inblick i hur Allmänna reklamationsnämnden, ARN, fungerar och vilka typer av fall som hamnar där.

Kostnaden för utbildningen är rabatterad för SFVF:s medlemmar. Se SFVF:s hemsida på www.fordonsverkstader.se för mer information. Välkomna att anmäla er redan nu!

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

1 Dec, 2023, Extern artikel
Emily GT blir verklighet
15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan