Nytt datum satt för Elmia Lastbil i Jönköping

Publicerad: 24 Apr 2020
Det är nu klart med nya mässdatum för Elmia Lastbil. Redan den 2 ­- 5 juni 2021 möts nationella och internationella aktörer inom åkeribranschen, transportbranschen och nordens största fordonsbranschförening.

Elmia Lastbil har under flera år arrangerats i augusti månad. I och med Covid-19 (Corona) pandemin tvingades Elmia Lastbil 2020 ställa in årets mässa. Behovet att utbyta erfarenheter och visa upp nyheter inom branschen är stort så det är bra att nästa mässa kommer redan i juni 2021, säger Bo Ericsson vd för Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF).

Elmia Lastbil är en mycket viktig mötesplats för många av våra medlemmar inom SFVF. Det är trevligt och nyttigt att få träffa våra medlemmar och påbyggare och dessutom lär vi oss mycket om lastbilsbranschen och påbyggarna.

Vi kommer via www.fordonsproffs.eu och genom vårt arbete i nationella programrådet att marknadsföra Elmia Lastbil för skolor, elever och lärare. Det finns stora möjligheter till arbete i en för samhället mycket viktig bransch som vår, med goda framtidsutsikter, avslutar Bo Ericsson.

Kopiera länk
Copy

Artikelarkiv

Bilverkstadspodden
Lyssna på  
2 Jun, 2021, Extern artikel
Volvo V70 byggd i Lego
1 Jun, 2021, Extern artikel
Gotland ring har blivit längre
31 Maj, 2021, Extern artikel
Skodas elbil Enyaq iV testad
12 Maj, 2021, Extern artikel
En första titt på Kia EV6
12 Maj, 2021, Extern artikel
Test av BMW M3 & M4
26 Apr, 2021
Energismarta fordonsverkstäder - kostnadsfri - välj själv när du vill genomföra kursen
Energimyndigheten och SFVF har tillsammans tagit fram utbildningen som riktar sig till fordonsverkstäder, Interaktiv webbkurs
26 Aug, 2021
VERKSTADSJURIDIK - utbildning för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Online med dator - via Microsoft Teams (4 tim), Utbildningsledare: Bo Ericsson
Visa fler händelser
 Branschorganisationer i samverkan
 Annonser