< Tillbaka

Nytt datum satt för Elmia Lastbil i Jönköping

Publicerad: 24 Apr 2020
Det är nu klart med nya mässdatum för Elmia Lastbil. Redan den 2 ­- 5 juni 2021 möts nationella och internationella aktörer inom åkeribranschen, transportbranschen och nordens största fordonsbranschförening.

Elmia Lastbil har under flera år arrangerats i augusti månad. I och med Covid-19 (Corona) pandemin tvingades Elmia Lastbil 2020 ställa in årets mässa. Behovet att utbyta erfarenheter och visa upp nyheter inom branschen är stort så det är bra att nästa mässa kommer redan i juni 2021, säger Bo Ericsson vd för Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF).

Elmia Lastbil är en mycket viktig mötesplats för många av våra medlemmar inom SFVF. Det är trevligt och nyttigt att få träffa våra medlemmar och påbyggare och dessutom lär vi oss mycket om lastbilsbranschen och påbyggarna.

Vi kommer via www.fordonsproffs.eu och genom vårt arbete i nationella programrådet att marknadsföra Elmia Lastbil för skolor, elever och lärare. Det finns stora möjligheter till arbete i en för samhället mycket viktig bransch som vår, med goda framtidsutsikter, avslutar Bo Ericsson.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan