< Tillbaka

Nyårstankar från SFVF:s vd Claes Åström

Publicerad: 4 Jan 2022

Då var det dags sammanfatta mitt första tertial som ansvarig för Sveriges Fordonsverkstäders förening eller SFVF, som vi säger.  ”Vi” är ett viktigt ord i sammanhanget. "Vi"i innebär att vi är ett team som jag leder och min främsta uppgift är att ta fram det bästa i varje person i mitt team så vi får så mycket medlemsnytta som bara är möjligt. 

Med detta sagt är det lättare att förstå att mina första månader inte varit helt i samklang med min personlighet. Jag har deltagit vid mängder av möten, träffat massor med nya bekantskaper och många har varit jättebra och i verkligheten medan andra varit online. I vissa fall har det varit svårare för mig att skapa de kontakter som jag tycker är viktigast.

Självklart går hälsan först och jag hoppas att 2022 blir det året då jag även får lära känna kroppsspråket hos många av er som jag träffat online och att ni  även får lära känna mig. Samtidigt jobbar vi över stora ytor och landsgränser, vilket innebär att vi måste fortsätta utvecklingen att fortsätta mötas utan att resa ett tag till. 

Mina förhoppningar för 2022 är att våra medlemmar känner att vi gör allt för att underlätta deras vardag så att de kan fokusera på det dagliga och vi stöttar och tar hand om frågor som konkurrens på lika villkor, varför inte alla är med i GBV och frågor kring SERMI och hur verkstäderna påverkas av alla förändringar. 

Vi ska jobba med alla frågor som rör våra medlemmar och fokusera på de frågor där vi får mest pang för pengarna. Utan våra medlemmar är vi ingenting så får oss betyder ni allting. Jag ska göra allt i min makt för att förtjäna er respekt och jag hoppas att vi tillsammans gör ett fantastiskt 2022.

God fortsättning på det nya året! 

Claes Åström, vd SFVF

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

1 Dec, 2023, Extern artikel
Emily GT blir verklighet
15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan