< Tillbaka

Ny VD på påbyggnadsföretaget Fassi Sverige AB

Publicerad: 10 Maj 2022
Påbyggnadsföretaget Fassi Sverige AB har tillsatt en ny VD. Fredrik Ärlebo har efterträtt Benny Ljung, som kommer jobba kvar på Fassi.

– Fredrik överensstämmer helt med den ledare som Fassi behöver och vi är mycket glada att vi lyckats rekrytera Fredrik till vår verksamhet. Med Fredrik kommer verksamheten att kunna ta ytterligare steg och fortsätta bolagets positiva utveckling, säger Benny Ljung.

Fassi Sverige utvecklar, säljer, producerar, monterar och servrar påbyggnationer och är ett helägt dotterbolag till Fassi GRU, en av de största krantillverkarna med representation i över 60 länder.

– Vi växer verkligen så det knakar och samtidigt fokuserar vi på verksamhetsförbättringar. Vi har med sparsamma medel, stort engagemang och teamarbete lyckats med flera större bedrifter, säger Fredrik Ärlebo.

Under 2021 har företaget genomgått flera viktiga kvalitets- och miljöcertifieringar, bland annat ISO 9001 och ISO 14001.

– Jag ser fram emot att påbörja VD-uppdraget och att tillsammans med styrelsen och medarbetarna inom Fassi fortsätta bolagets spännande resa, säger Fredrik Ärlebo.

Fredrik Ärlebo kommer närmast från en tjänst som marknadschef på JOAB.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

1 Dec, 2023, Extern artikel
Emily GT blir verklighet
15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan