< Tillbaka

Ny VD på påbyggnadsföretaget Fassi Sverige AB

Publicerad: 10 Maj 2022
Påbyggnadsföretaget Fassi Sverige AB har tillsatt en ny VD. Fredrik Ärlebo har efterträtt Benny Ljung, som kommer jobba kvar på Fassi.

– Fredrik överensstämmer helt med den ledare som Fassi behöver och vi är mycket glada att vi lyckats rekrytera Fredrik till vår verksamhet. Med Fredrik kommer verksamheten att kunna ta ytterligare steg och fortsätta bolagets positiva utveckling, säger Benny Ljung.

Fassi Sverige utvecklar, säljer, producerar, monterar och servrar påbyggnationer och är ett helägt dotterbolag till Fassi GRU, en av de största krantillverkarna med representation i över 60 länder.

– Vi växer verkligen så det knakar och samtidigt fokuserar vi på verksamhetsförbättringar. Vi har med sparsamma medel, stort engagemang och teamarbete lyckats med flera större bedrifter, säger Fredrik Ärlebo.

Under 2021 har företaget genomgått flera viktiga kvalitets- och miljöcertifieringar, bland annat ISO 9001 och ISO 14001.

– Jag ser fram emot att påbörja VD-uppdraget och att tillsammans med styrelsen och medarbetarna inom Fassi fortsätta bolagets spännande resa, säger Fredrik Ärlebo.

Fredrik Ärlebo kommer närmast från en tjänst som marknadschef på JOAB.

Kopiera länk
Copy
18 Apr, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Stockholm: Bilyaa Group AB, Hovslagarevägen 37, Sollentuna, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
9 Maj, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Sundsvall: Scandic Sundsvall City, Trädgårdsgatan 31, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
Visa fler händelser

PRENUMERERA NYHETSBREV(3)

 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan