< Tillbaka

Hofmanns nya hjulinställare i serien Geoliner - till vänster 770 och till höger 609. Foto: Hofmann

Ny serie hjulinställare från Hofmann

Publicerad: 12 Jun 2023
Hofmann har lanserat en serie nya hjulinställare som utlovar ännu enklare handhavande och ökad smidighet.

Hofmanns nya generation hjulinställare i modellserien Geoliner spänner från värstingen Geoliner 770 till lilla platseffektiva Geoliner 609.

Geoliner 770 är en helt mobil hjulinställare på hjul med fällbara kamerabommar och som går att förflytta genom en standarddörr. Den är, för att citera Sun Maskin som säljer Hofmann i Sverige, ”plug ´n play”. Det betyder att det bara ska vara att packa upp, aktivera och börja använda en Geoliner 770. Maskinen är färdigmonterad, varför ingen installation eller kalibrering behövs.

Geoliner 770 är utrustad med tre avancerade videokameror som kontinuerligt kontrollerar, stämmer av och håller koll på omgivning, referenser och ger feedback om det behövs. Detta ska göra det möjligt att flytta runt hjulinställaren i verkstaden utan behov av omkalibrering.

Geoliner 609 är även den lättanvänd – plug ´n play, använda utan att behöva kalibrera först. Den kompakta hjulinställaren är en hopfällbar modell som tar minimalt med utrymme. Styrs via en surfplatta, helt utan externt kabinett.

Geoliner 609 är utrustad med avancerade videokameror som kontinuerligt kontrollerar, stämmer av och håller koll på chassi, omgivning, referenser och ger feedback om det behövs.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan