Ny milstolpe för Digital-servicebook.com

Publicerad: 16 Jun 2020
Nu finns fler än 60 000 000 europeiska bilar tillgängliga i databasen Digital-servicebook.com. - Vi på SFVF gläds över att Digital-servicebook.com nu är Europas största leverantör av fordonsinformation, säger Bo Ericsson vd för Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF).

Databasen växer stadigt och när fler och fler länder ansluter sig till Digital-servicebook.com kan vi skydda bilköpare och återförsäljare över gränserna mot skruvade vägmätare, säger försäljnings- och marknadschef Henrik Pedersen, Digital-servicebook.com.

Målet med Digital-servicebook.com är klart – det är att under de närmaste åren sätta en standard för hur fordons- och servicedata hanteras inom Europa.

Syftet med Digital-servicebook.com är även att säkerställa att det blir svårare och svårare att fuska med körsträckor för bilar som importeras eller exporteras. – Det är något som det fuskas med till ett värde av mer än 89 miljarder kronor årligen inom EU, så detta måste vi motverka på alla sätt, avslutar Bo Ericsson.

Kopiera länk
Copy

Artikelarkiv

Bilverkstadspodden
Lyssna på  
26 Apr, 2021
Energismarta fordonsverkstäder - kostnadsfri - välj själv när du vill genomföra kursen
Energimyndigheten och SFVF har tillsammans tagit fram utbildningen som riktar sig till fordonsverkstäder, Interaktiv webbkurs
26 Aug, 2021
VERKSTADSJURIDIK - utbildning för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Online med dator - via Microsoft Teams (4 tim), Utbildningsledare: Bo Ericsson
Visa fler händelser
 Branschorganisationer i samverkan
 Annonser