< Tillbaka

Alexander Clomén, CvZ & Vanessa von Zweigbergk, CvZ

Nu växlar SFVF upp juridikfrågorna på Fordonsproffs

Publicerad: 20 Jan 2021
Varje vecka kommer arbetsrättsfrågor och arbetsmiljöfrågor besvaras av juristerna Vanessa von Zweigbergk, Alexander Clomén med flera på CvZ Juridik. Det händer extra mycket som påverkar oss nu med anledning av Covid-19 och därmed är behovet av hjälp extra stort. Det är inte heller lätt att följa med i alla former av stöd som Regeringen erbjuder och som företag kan ansöka om.

Vi vet att våra frågor och svar på juridiska frågor som rör civilrätt och besvaras av SFVF:s jurist Ulf Stefansson är omåttligt populära, det visar våra mätningar. Vissa verkstäder skriver t o m ut dessa och spar dem i en pärm för att ha som uppslagsverk, eftersom frågorna kommer direkt från ”verkligheten”, säger Bo Ericsson vd för Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF) och ordförande i Verkstadsföretagarna.

Vår bransch utvecklas i snabb takt och behovet av juridisk hjälp hos verkstäder och våra fordonshandlare ökar i och med förändrad lagstiftning och förändrade krav på branschen. CvZ är en Juristbyrå som erbjuder effektiva och affärsinriktade lösningar till hjälp för Verkstadföretagarnas medlemmar att minska risker och därmed bidra till en bättre affär.

Samtidigt kan man söka svar på olika juridikfrågor i Fordonsproffs, det blir nästan som att ha en jurist i rummet intill, säger Bo Ericsson.

Kopiera länk
Copy
14 Dec, 2022
Bilhandelsjuridik
Online, Sverige
18 Jan, 2023
Automässan 2023
Göteborg, Sverige
Visa fler händelser
RÄTT LOGGA BVP

1 Dec, 2022, Extern artikel
Stigande priser på drivmedel förändrar körbeteende
1 Dec, 2022, Extern artikel
Trelleborg åläggs att betala böter
30 Nov, 2022, Extern artikel
BKT – sluta fylla däcken med vatten
30 Nov, 2022, Extern artikel
Ny isgreppsmärkning på däcksidan
29 Nov, 2022, Extern artikel
BKT lanserar larvband i gummi
 Branschorganisationer i samverkan
 Sammarbetspartners