< Tillbaka

Bo Ericsson, SFVF

SFVF avtal med Digital-servicebook - Servicedokumentation via en app, istället för en fysisk servicebok.

Publicerad: 6 Apr 2020
Nordens största fordonsbranschförening Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF) har tecknat ett avtal som gör det möjligt för fler än 2 200 svenska medlemsverkstäder att arbeta med fri servicedokumentation. SFVF har i dessa dagar tecknat avtal med Digital-servicebook och säkrar på så sätt sina medlemmar möjligheten att ge bilägare 100 % godkänd servicedokumentation via en app, istället för en fysisk servicebok.

”Det är viktigt för oss i SFVF att göra allt vi kan för att våra medlemmar ska ha det bästa möjliga skyddet i dessa Corona-tider. Därför har det varit en självklarhet för oss att förhandla fram detta avtal med Digital-servicebook.com. På detta sätt kan vi kan hjälpa våra medlemmar att hålla hjulen rullande med så liten risk för smitta som möjligt”, säger Bo Ericsson vd för SFVF.

Avtalet ger verkstäderna full tillgång till alla funktioner i Digital servicebook, bland annat en komplett historik och servicebok för alla fordon, samt möjligheten att kontrollera eventuella återkallelser eller kampanjer från producenterna.

Farväl till besvärliga och tidskrävande serviceböcker: 

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan