< Tillbaka

Thomas Linning, MG Motor Danmark A/S (till vänster) & Martin Jensen, Digital-Servicebook.com. (till höger)

MG Motor Danmark A/S väljer Digital-Servicebook.com för servicedokumentation

Publicerad: 30 Jun 2020
Det ikoniska bilmärket MG är tillbaka i Danmark, initialt med den elektriska ZS EV. MG ZS EV finns i två varianter - Comfort och Luxury, båda är 100% elektriska crossover-modeller. Med återlanseringen av varumärket MG har den danska importören online-försäljning, där du köper bilen i webbutiken. Du kan också boka en virtuell presentation i en av de fyra MG-butikerna, som naturligtvis också erbjuder provturer.

Den digitala strategin för marknaden är orsaken till att MG Motor Danmark A/S har samarbetat med Digital-Servicebook.com. Digital-Servicebook.com tillhandahåller redan dokumentation av digitala tjänster i flera länder och för olika bilmärken.

- Den här utvecklingen har vi förutspått en längre tid, säger Bo Ericsson vd för Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF).

Det finns många fördelar med en digital servicebok för kunder och fordonsägare. En uppdaterad servicebok är en viktig tillgång för bilägaren i samband med garantireparationer eller för försäljningsändamål. En uppdaterad servicebok ökar bilens återförsäljningsvärde eftersom den nya ägaren enkelt kan kontrollera servicehistoriken. Med kontinuerlig registrering av bilens körsträcka säkerställs det också att det inte går att fuska med hur långt bilen har gått.

Den digitala serviceboken innehåller all service- och underhållsinformation som har utförts på bilen. Samtidigt som bilägaren kan se information om bilens märke, modell, typ, motor, ramnummer och om bilen är skuldsatt, försäkrad, besiktigad och om vägskatten är betald.

Till skillnad med tryckta serviceböcker riskerar bilägaren inte att förlora serviceboken under hela bilens livslängd. Bilägaren kan alltid uppdatera information, byta verkstad och överlämna serviceboken till en annan användare om han/hon säljer bilen.

Med samarbetet blir Digital-Servicebook.com den officiella MG-serviceboken, där serviceregistrering och historik för MG-bilar finns lagrat, precis som EU föreskriver. Samtidigt erbjuder MG Motor Danmark A/S gratis tillgång till Digital-Servicebook.com, där serviceregistrering av MG-bilar är möjlig i framtiden.

Chef för efterförsäljning på MG Motor Danmark A/S, Thomas Linning, kommenterar: ”Med lanseringen av MG i Danmark och den digitala framtiden vi möter var det naturligt att titta på produkter som ger konsumenten extra värde. Digital-Servicebook.com blev ett naturligt val.”

- Vi är oerhört stolta över att MG Motor Danmark A/S har valt Digital-Servicebook.com som leverantör, säger Martin Jensen vd på Digital-Servicebook.com.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan