< Tillbaka

Mekonomen Group blir servicepartner till nya VOYAH i Norden

Publicerad: 9 Jun 2022
Mekonomen tar hand om servicen för ytterligare ett märke – kinesiska VOYAH.

För nästan exakt ett år sedan meddelade Mekonomen Group att de inleder ett samarbete med den amerikanska elbilstillverkaren Fisker som servicepartner i Danmark, Norge och Sverige. 

I dag meddelar Mekonomen Group att de även tar till sig det nya kinesiska elbilsmärket VOYAH, som planerar att lanseras inom kort. Mekonomen blir servicepartner i hela Norden.

Importör av VOYAH är Electric Way via den norska bilåterförsäljaren Sulland-gruppen. Bilarna kommer säljas digitalt och Mekonomen Group kommer lagerhålla och hantera logistiken av reservdelar, utbilda verkstäder och hantera service och reparation av bilarna.

– Vi är stolta över att Electric Way valt Mekonomen Group som partner inför den stundande lanseringen av VOYAH. Vi har utvecklat ett skalbart erbjudande till elbilsåterförsäljare med fokus på kompetens och tillgång till vårt omfattande nätverk av verkstäder och butiker i hela Norden. Den pågående elbilstransformationen innebär stora förändringar för branschen där vi de senaste åren säkerställt kompetens och sortiment för att säkerställa hög kundnöjdhet och innovativa tjänster till alla elbilsägare. Vi ser fram emot att välkomna VOYAH-bilägare till våra verkstäder, skriver Oskar Gibas Hjertquist, senior affärsutvecklare Mekonomen Group i en pressrelease.

Den första modellen av VOYAH lanseras den här veckan i Norge. Modellen heter VOYAH Free. Tillverkare bakom märket är den kinesiska koncernen Dongfeng.

Maria.eriksson@sfvf.eu

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

1 Dec, 2023, Extern artikel
Emily GT blir verklighet
15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan