< Tillbaka

Mekonomen Group blir MEKO

Publicerad: 13 Jun 2022
Mekonomen Group byter namn till MEKO för att tydligare spegla verksamhetens bredd och hålla ihop både nya och gamla företag i koncernen till ett varumärke.

De senaste åren har Mekonomen Group haft en omfattande expansion och knutit flera nya varumärken till sig både i Sverige, Norge och Danmark, samt med verksamhet även i Polen och Finland. Den 20 maj beslutade därför aktieägarna vid bolagets årsstämma att byta namn till MEKO. 

Men namnbyten på moderbolaget innebär inga förändringar i övrigt för varumärken som Mekonomen, MECA, AutoMester, Carpeople och BilXtra. 

– Vi har framgångsrikt deltagit i konsolideringen i Norra Europa genom att förvärva ledande aktörer, senaste FTZ i Danmark och Inter-Team i Polen under 2018. Vår strategi bygger på vår vision: Vi möjliggör mobilitet – i dag, i morgon och i framtiden. Som möjliggörare av mobilitet ska vi vara den bästa och mest omfattande partnern för alla som kör, reparerar och underhåller bilar, oavsett vilka fordon som körs på vägarna, säger Pehr Oscarsson, VD och koncernchef MEKO AB.

Kopiera länk
Copy
18 Apr, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Stockholm: Bilyaa Group AB, Hovslagarevägen 37, Sollentuna, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
9 Maj, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Sundsvall: Scandic Sundsvall City, Trädgårdsgatan 31, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
Visa fler händelser

PRENUMERERA NYHETSBREV(3)

 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan