MECA vinner Polismyndighetens upphandling

Publicerad: 10 Nov 2020
Bilverkstadskedjan MECA vinner Polismyndighetens upphandling av fordonstillbehör inom tre av fyra geografiska områden. De närmaste två åren kommer MECA säkerställa att Polisen får leverans av fordontillbehör, som exempelvis batterier och motoroljor i region Nord och Mitt, Väst och Bergslagen samt Syd och Öst.

- Polismyndigheten har ett stort behov av fordonstillbehör som gör att de kan vara mobila i hela Sverige. Det gör oss väldigt stolta att erbjuda en service som lever upp till Polismyndighetens behov och krav, säger Jonas Olsson, försäljningsansvarig MECA Fleet.

Polismyndighetens nationella upphandling avseende fordonstillbehör gäller till 2022. MECA vann upphandlingen avseende fordonstillbehör för de tre regionerna; Nord och Mitt, Väst och Bergslagen samt Syd och Öst med anledning av att MECA kan erbjuda snabb leverans av fordonstillbehör inom regionerna.

- MECA arbetar redan idag med flertalet kommuner, räddningstjänsten på flera orter samt med Försvarsmakten. Att vi nu får lägga till Polismyndigheten till denna kundgrupp gör oss oerhört stolta avslutar, Jonas Olsson.

Kopiera länk
Copy

Artikelarkiv

Bilverkstadspodden
Lyssna på  
26 Apr, 2021
Energismarta fordonsverkstäder - kostnadsfri - välj själv när du vill genomföra kursen
Energimyndigheten och SFVF har tillsammans tagit fram utbildningen som riktar sig till fordonsverkstäder, Interaktiv webbkurs
26 Aug, 2021
VERKSTADSJURIDIK - utbildning för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Online med dator - via Microsoft Teams (4 tim), Utbildningsledare: Bo Ericsson
Visa fler händelser
 Branschorganisationer i samverkan
 Annonser