< Tillbaka

MECA vinner Polismyndighetens upphandling

Publicerad: 10 Nov 2020
Bilverkstadskedjan MECA vinner Polismyndighetens upphandling av fordonstillbehör inom tre av fyra geografiska områden. De närmaste två åren kommer MECA säkerställa att Polisen får leverans av fordontillbehör, som exempelvis batterier och motoroljor i region Nord och Mitt, Väst och Bergslagen samt Syd och Öst.

- Polismyndigheten har ett stort behov av fordonstillbehör som gör att de kan vara mobila i hela Sverige. Det gör oss väldigt stolta att erbjuda en service som lever upp till Polismyndighetens behov och krav, säger Jonas Olsson, försäljningsansvarig MECA Fleet.

Polismyndighetens nationella upphandling avseende fordonstillbehör gäller till 2022. MECA vann upphandlingen avseende fordonstillbehör för de tre regionerna; Nord och Mitt, Väst och Bergslagen samt Syd och Öst med anledning av att MECA kan erbjuda snabb leverans av fordonstillbehör inom regionerna.

- MECA arbetar redan idag med flertalet kommuner, räddningstjänsten på flera orter samt med Försvarsmakten. Att vi nu får lägga till Polismyndigheten till denna kundgrupp gör oss oerhört stolta avslutar, Jonas Olsson.

Kopiera länk
Copy
14 Dec, 2022
Bilhandelsjuridik
Online, Sverige
18 Jan, 2023
Automässan 2023
Göteborg, Sverige
Visa fler händelser
RÄTT LOGGA BVP

 Branschorganisationer i samverkan
 Sammarbetspartners