< Tillbaka

Malte Månson på auktion med Budis lastbilar

Publicerad: 16 Feb 2022
I veckan blev det klart att Malte Månson börjar samarbeta med Budi Auktioner, som säljer begagnade lastbilar och tunga fordon. Auktionerna kommer göras på Malte Månsons anläggningar och fordonen kommer genomgå konditionstester innan försäljningen äger rum.

– Till de fordon som säljs via Budis auktioner kan vi nu därför erbjuda såväl konditionstester enligt Malte Quality Check (MQC) som ett brett utbud av verkstadstjänster – allt för att säkerställa kvalitet och säkerhet på de bilar som säljs via Budis digitala plattform, säger Staffan Lindewald, vd för Malte Månson.

Budi Auktioner har hållit digitala auktioner för begagnade lastbilar, tunga fordon och kringutrustning sedan augusti 2020, bland annat för att förlänga livscykeln på fordonen. 

Till en början kommer verkstadstjänsterna att erbjudas vid sex anläggningar: Gävle, Stockholm, Örebro, Linköping, Göteborg och Helsingborg. Det är där som själva konditionstestet ska utföras. 

Om sedan säljaren eller köparen vill ha åtgärdat något kan detta göras i samband med försäljningen.

– Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Budi och utveckla den helt nya digitala tjänsten på marknaden, vilken jag är övertygad om kommer att uppskattas av åkerier och professionella fordonsägare, säger Staffan Lindewald.

På bilden ses Staffan Lindewald ihop med Johannes Winberg, marknadsansvarig och delägare i Budi AB.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

1 Dec, 2023, Extern artikel
Emily GT blir verklighet
15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan