Livesändning för fordonsteknisk kunskap - Nytt friskt grepp!

Publicerad: 15 Maj 2020
ProMeister inför livesändning för fordonsteknisk kunskap vilket är ett nytt friskt grepp i dessa Coronatider. Nu tar ProMeister nästa steg inom utbildningsteknik och inför livesändning av fordonsteknisk kunskap. Första livesändningen sker fredagen den 15 maj klockan 14.00 och är öppen för 247 deltagare.

- Första livesändningen på fredag är gratis för alla och pågår under ca 30 minuter. Vi kommer att berätta om aktuell information och uppdateringar såväl från ProMeister som från branschen, säger Magnus Sikström, ansvarig ProMeister utbildning.

Livesändningen innehåller information och uppdateringar inom olika fordonstekniska ämnen, såväl nyheter från ProMeister som från branschen som helhet. Ämnen som kommer beröras under kommande livesändningar är exempelvis; hur man använder ProMeisters utbildnings- och supportportal, nyheter inom diagnostik, genomgång av veckans tekniktips, OE-diagnos, kända problem, komponenter, verktyg, planerade utbildningar och mycket annat.

- Anledningen till att det är just 247 personer som kan anmäla sig beror på att det är antalet deltagare som ProMeisters verktyg stödjer i dagsläget. Jag tror att fler önskat delta, säger Bo Ericsson vd för SFVF.

- Vi tar det här initiativet för att fortsatt leverera rätt kompetens till Sveriges fordonstekniker så de i sin tur kan ta hand om dagens och morgondagens fordon, säger Magnus Sikström, ansvarig ProMeister utbildning.

Mer om ProMeisters livesändning

• Anmälan sker på https://promeisteracademy.se/training/

• Under kategorin Övrigt finns kursen Academy Live för livesändningen.

• Livesändningen kommer initialt körs fredagar kl 14:00 och pågår ca 30 min.

• Alla kan anmäla sig. Informationen är relevant för dig som arbetar inom fordon- och mobilitetsbranschen, exempelvis som fordonstekniker, kundmottagare, säljare.

Kopiera länk
Copy

Artikelarkiv