Linn Stenholm, servicechef & Glenn Gustafsson, vd

Invigning och Jubileum hos MLS

Publicerad: 2 Okt 2020
Under september var det dags för invigning av MLS nya skadeverkstad i Mölnlycke och på plats var självklart Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF). Dagen till ära var många gäster i form av representanter från Härryda kommun, partners och kunder på plats och invigningen blev en succé.

Glenn Gustafsson vd för MLS Bil, Däck & Skadecenter och dottern Linn Stenholm, servicechef, sken ikapp under dagen och var mycket nöjda med tillströmningen av gäster som fick ta del av satsningen som har potential att ge en kraftig effektivitetsökning och i slutändan ännu nöjdare kunder. Alla besökare bjöds på högrevsburgare och finkaffe, och stämningen var på topp.

Förutom att man dagen till ära firade invigningen av den nya skadeverkstaden, som uppfyller kraven i Skadespecialist som VW group ställer, firades också 30 års jubileum för verksamheten i sin nuvarande skepnad. Redan på 1920-talet las grunden men då i form av åkeriverksamhet med tillhörande verkstad. Man höll redan då till i de nu nyrenoverade lokalerna som man åter intar.

Sedan 2006 är MLS en auktoriserad verkstad för Audi, Volkswagen, Seat, Skoda och Volkswagen transportbilar. Utöver service- och skadeverkstad så driver MLS även rekondverksamhet och däckverksamhet, kopplad till Däckpartner, med över tusen platser i sitt däckhotell. Självklart var även representanter från Däckpartner på plats denna dag för att delta i firandet.

MLS är en verksamhet som siktar framåt både vad gäller att expandera i jämn takt för att möta kundbehov och också arbetsmiljömässigt, tillsammans med att verka för en jämställd och inkluderande arbetsplats.

- Jag behöver väl inte säga att MLS tillhör SFVF, säger en leende Michael Bergvall från SFVF som närvarade under invigningen och jubileet.

Vi på SFVF önskar MLS all lycka i framtiden, avslutar Michael Bergvall.

 

Kopiera länk
Copy

Artikelarkiv

Bilverkstadspodden
Lyssna på  
2 Jun, 2021, Extern artikel
Volvo V70 byggd i Lego
1 Jun, 2021, Extern artikel
Gotland ring har blivit längre
31 Maj, 2021, Extern artikel
Skodas elbil Enyaq iV testad
12 Maj, 2021, Extern artikel
En första titt på Kia EV6
12 Maj, 2021, Extern artikel
Test av BMW M3 & M4
26 Apr, 2021
Energismarta fordonsverkstäder - kostnadsfri - välj själv när du vill genomföra kursen
Energimyndigheten och SFVF har tillsammans tagit fram utbildningen som riktar sig till fordonsverkstäder, Interaktiv webbkurs
26 Aug, 2021
VERKSTADSJURIDIK - utbildning för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Online med dator - via Microsoft Teams (4 tim), Utbildningsledare: Bo Ericsson
Visa fler händelser
 Branschorganisationer i samverkan
 Annonser