< Tillbaka

Hedin öppnar ny anläggning i Norrtälje

Publicerad: 30 Sep 2021
Hedin Bil öppnar en ny anläggning i Norrtälje för bilmärkena MG, Dodge och RAM. Det framgår av en pressrelease som just nått redaktionen.

I pressreleasen klargörs att Hedin Bil sedan 2017 finns representerade i Norrtälje "i form av" KC Motors AB som säljer Kia och servar och reparerar Kia, BMW, MINI, MG, Dodge, Ram och andra varumärken genom att Mekonomen förvärvades. Nu ska Hedin Bil utöka verksamheten ytterligare.

Det görs i samarbete med Centrum Fastigheter i Norrtälje AB, som redan påbörjat arbetet. I april 2022 väntas bilhallen stå klar med försäljning av Dodge och RAM plus kinesiska märket MG som lanserades i april och rusat uppåt i listan över laddbara bilar.

I väntan på öppningsdagen sätts en pop-up-store för MG upp i anslutning till NorrteljePorten där modellerna MG ZS, plug-in hybriden MG EHS, Marvel R och MG5 kommer visas upp. 

– Jag är mycket stolt och glad över expansionen i Norrtälje som vi ser som en mycket attraktiv och viktig marknad för oss, säger Morten Westby, VD för KC Motors och Hedin Stockholm Bil AB.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

1 Dec, 2023, Extern artikel
Emily GT blir verklighet
15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan