< Tillbaka

Foto Hedin Group, CEO Hedin Automotive, Marcus Larsson

Hedin fortsätter att växa

Publicerad: 10 Aug 2021
Hedin Automotive fortsätter sin investering i Schweiz. För att påskynda vår internationella utveckling i en snabbt föränderlig bransch behöver vi effektivisera och utvinna stordriftsfördelar där det är möjligt, säger Hedin Automotives vd Marcus Larsson.

Hedin Automotives expanderade i Schweiz förra året genom förvärv av tre återförsäljare av BMW och Mini. Verksamheten i Schweiz kontrolleras från Norge och de schweiziska återförsäljarna ingår i norska Hedin Automotive som äger BMW-koncernen Bayern.

Nu har Hedin Automotive AG i Schweiz ingått avtal om att köpa CaroLack Galliker. Ambitionen är efter förvärvet få kontroll över vad som är ett strategiskt viktigt område i tjänsteutbudet, en ”one-stop-shop” för BMW- och Miniägare i Zürich, säger Marcus Larsson.

Marcus Larsson, som tillträdde som Hedin Automotives vd i januari, är tydlig med att förvärvet av CaroLack Galliker är en signal om att Hedin Automotives vill investera och expandera ytterligare i Schweiz. För att påskynda vår internationella utveckling i en snabbt föränderlig bransch behöver vi effektivisera och utvinna stordriftsfördelar där det är möjligt, säger Marcus Larsson.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan