< Tillbaka

Bil & Diagnos Groups nya verkstad som ska jobba med deras nya koncept som riktar sig till taxiföretag. På bilden Patrik Viklund, som varit med och byggt upp den nya taxiverkstaden och fungerat som operativ chef för den. Foto: Bil & Diagnos Group

Här är verkstadskoncernen som satsar på ett nytt koncept för taxiföretag

Publicerad: 4 Jan 2023
Bil & Diagnos Group med sex verkstäder i Stockholmsområdet är i startgroparna med att presentera ett nytt erbjudande till taxi-åkerier. Man söker också en ny verkstadschef.

Den egenägda verkstadskedjan Bil & Diagnos grundades 2013 och har idag verkstäder i Järfälla, Rosersberg, Täby och Tyresö i Stockholmsområdet samt i Nynäshamn och i Södertälje.

På Bil & Diagnos planerar och arbetar man just nu för fullt med att utveckla ett komplett paket med från ax till limpa-tjänster som vänder sig till taxiåkerier. Erbjudandet ska innefatta allt från montering av taxameter, alkolås i taxibilen till service och reparationer samt skadereparationer av taxibilar.

Söker ny verkstadschef

Bil & Diagnos har nu en verkstadslokal med sex tekniker redo att jobba med det nya taxierbjudandet och fler ska rekryteras. Medarbetaren Patrik Viklund, som varit med och byggt upp den nya taxiverkstaden och fungerat som operativ chef för den, ska nu återgå till sin ursprungliga roll som ansvarig för Bil & Diagnos övriga verkstäder. Så nu behöver Bil & Diagnos rekrytera en ny chef för sin nya taxiverkstad.

Pierre Kjellin
pierre.kjellin@sfvf.eu

076-493 10 85

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan