< Tillbaka

Foto: Pierre Kjellin

Här är verkstadsbranschens starkaste varumärke

Publicerad: 16 Maj 2023
En av Sveriges största bilverkstadskedjor har av Swedish Brand Award utsetts till det starkaste varumärket i verkstadsbranschen 2023.

Swedish Brand Award är en årlig undersökning som görs av undersökningsföretaget Evimetrix. Enligt årets undersökning är Mekonomen det starkaste varumärket i verkstadsbranschen. I mätningen har över 1100 respondenter tillfrågats.

– Som varumärke är Mekonomen en av marknadsledarna. Detta innebär att Mekonomen både är välkänt och omtyckt vilket man mäter genom värdena NKI samt kännedom, säger Peter Wissing, analytiker på Evimetrix.

Företaget Evimetrix arbetar med kund-, kvalitets-, varumärkes- och medarbetarundersökningar i flera branscher och mätningen av Mekonomens varumärke utgår ifrån kännedom samt nöjd-kund-index (NKI). NKI är en oberoende standard som bygger på kundens totalbetyg på företaget uttryckt som ett medelvärde av hur nöjd eller missnöjd man är med kedjan totalt, hur väl kedjan motsvarar ens förväntningar och hur nära ett ideal man tycker kedjan är.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

1 Dec, 2023, Extern artikel
Emily GT blir verklighet
15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan