< Tillbaka

Foto: Hellsten Gears

Här är nya produktgruppen i Hellsten Gears sortiment

Publicerad: 18 Nov 2022
Nordens största leverantör av begagnade och fabriksrenoverade transmissioner - Hellsten Gears - utökade i september officiellt sitt sortiment av produkter med en helt ny kategori.

– Vi får förfrågningar om olika typer av delar från kunder, och turboaggregat är ett sådant exempel som många kunder frågat efter i många år, berättar Hellsten Gears marknadskoordinator Ann-Sofie Skoglund.

Därför lanserade Hellsten i september officiellt fabriksrenoverade och begagnade turboaggregat till de flesta större bilmärken som en ny produktgrupp i sitt sortiment.

– Vi smygstartade egentligen för ett år sedan med att börja sälja turboaggregat. Ska vi introducera en helt ny kategori produkter i vårt sortiment så vill vi gärna undersöka marknaden först och även pröva kvaliteten och tillförlitligheten hos de leverantörer vi köper från, förklarar Ann-Sofie Skoglund.

Och hittills har försäljningen av turboaggregat gått över förväntan. Turboaggregaten köper man från ett flertal leverantörer både i och utanför Sverige.

– Vi är otroligt nöjda med de leverantörer vi använder oss av. De är väldigt snabba på att leverera produkter av mycket hög kvalitet, säger Ann-Sofie Skoglund.

Läs mer om Hellsten Gears försäljning av turboaggregat nästa torsdag (24/11) då Ann-Sofie Skoglund berättar lite om turboförsäljningen.

Pierre Kjellin
pierre.kjellin@sfvf.eu

076-493 10 85

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan