< Tillbaka

Foto: Rautamo

Här är J&B Maskinteknik ny leverantör

Publicerad: 26 Sep 2023
J&B Maskinteknik har tecknat ett avtal om leverans av däckmaskiner för montering och balansering med en nordisk fälggrossist, som därmed breddar sitt tidigare erbjudande.

Det är den finska fälggrossisten Rautamo som investerar för att kunna bredda sitt fälgerbjudande till att även innefatta däck. Affären innebär att J&B Maskinteknik levererar däckmaskiner för både montering och balansering till Rautamo.

Investeringen omfattar Hunters högteknologiska däckmaskiner för både montering och balansering. Balanseringsmaskinen är utrustad med funktionen ”Smart weight” vilket bidrar till att ett minimalt antal vikter behöver placeras på fälgen för balansering. Vidare omfattas en komplett rullbana, lyfthjälpmedel och luftförsörjning genom en kompressor.

FAKTA Rautamo

Rautamo är ett renodlat grossistföretag i bilbranschen med huvudkontor i Finland. Företaget har primärt fokus på fälgar till personbilar. Rautamos produkter återfinns i den etablerade däckfackhandeln.

FAKTA J&B Maskinteknik

Ledande leverantör i Sverige av helhetslösningar med fokus på utrustning för hela fordonsindustrin. Företaget utför installation, underhåll och kalibrering av verkstadsutrustning. Fusionerades 2020 med Preqas.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

1 Dec, 2023, Extern artikel
Emily GT blir verklighet
15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan