< Tillbaka

Foto: Yrkesakademin

Här är högvoltsutbildningen för dig med ansvarsbefattning

Publicerad: 2 Aug 2023
Den 25 september börjar Yrkeshögskolan Yrkesakademins utbildning ”Säkerhetsansvarig för Fordonstekniker”. Kursen är fortfarande öppen för anmälan.

Utbildningen sker helt och hållet på distans, utan fysiska träffar, och är utformad för att kunna genomföras parallellt med ordinarie jobb, då den bara omfattar 60 yrkeshögskolepoäng och håller på fram till den 15 december.

Kursen ”Säkerhetsansvarig för Fordonsverkstäder” riktar sig till dig som jobbar i ansvarsbefattning på en fordonsverkstad. Efter avslutad utbildning ska man ha den kompetens som den nya branschstandarden avkräver av personer i ansvarsfunktioner på verkstäder som hanterar högvoltsfordon.

Kursen ger fördjupade kunskaper om styrsystem, mätteknik, mätmetoder, mätvärden samt komponenter i el- och elhybridbilar. Innehållet har en tydlig utgångspunkt i hur man arbetar i enlighet med de lagar, standarder och förordningar som reglerar arbetet med el- och elhybridfordon på en fordonsverkstad och speglar de krav som vår nya branschstandard för säker hantering av elfordon avkräver ansvarspersoner på fordonsverkstäder.

Läs mer och anmäl dig till kursen HÄR.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan