< Tillbaka

Håkan Rönnholm, här på Automässan i år. T h, diplomet som visar Autoglass Restores omsättnings- och resultatförändring sedan förra året i procent och jämfört med den egna branschens snitt. Foto: Pierre Kjellin och Autoglass

Här är glas-specialisten som prisas för sin tillväxt – i år igen

Publicerad: 31 Aug 2023
Det har växt med närmare 40 procent sedan första verksamhetsåret och uppvisat svarta siffror de senaste tre åren. Nu prisas den Örebro-baserade glasreparationsspecialisten igen.

Håkan Rönnholm har jobbat med bilglasreparationer i snart 30 år, men 2018 började han sälja sin egenutvecklade reparationsutrustning för bilglas efter att ha sålt sina tre glasmästerier i Karlstad och Örebro. Sedan dess har Håkans företag Autoglass Restore gått som tåget och han har demonstrerat sina verktyg på många mässor.

Nu har Håkan Rönnholm för andra året i rad belönats av en ny aktör bland dem som delar ut priser till framgångsrika företag. Det är Branschvinnare i Sverige AB som delar ut priser till de mest framgångsrika företagen i varje kategori (SNI-kod). Branschvinnarna i varje kategori är de företag som bäst överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat.

2019 väckte Håkan Rönnholm mycket uppmärksamhet då han presenterade sitt nya verktyg ”Megavac Extender”, som är ett verkyg som man skruvar fast på stativet till glaslagningsinjektorn och som gör att man kommer intill alla hörn och ända ut i kanten på vindrutan.

Pierre Kjellin
pierre.kjellin@sfvf.eu

076-493 10 85

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan