< Tillbaka

K-G Karlevall som ansvarar för Atoys internutbildning IMA. Foto: Atoy

Här är Atoys nya heldagsutbildning

Publicerad: 15 Nov 2023
På Atoy ville man ge sina konceptanslutna BDS-kunder lite bättre inblick i verksamheten – därför satte man ihop ett erbjudande.

I år har Atoy startat endagsutbildningen IMA, där förkortningen står för ”Integrering med Atoy”.

IMA innebär att man som konceptansluten BDS-kund under en dag får komma till Atoys huvudkontor och få inblick i alla avdelningar och funktioner som man som medlem i BDS-konceptet har tillgång till.

– Jag var med och startade IMA-dagarna då jag upptäckte att det fanns ett behov av att förstå både helheten och detaljerna i vad kunderna får tillgång till genom att vara med i konceptet BDS, säger K-G Karlevall, ansvarig för IMA-utbildningen och som till vardags arbetar på Atoys Reservdelssupport.

IMA ges i två varianter, där den ena är anpassad för BDS-butiker och den andra för BDS-verkstäder. Oftast är IMA under en dag, men K-G Karlevall anordnar både kortare och längre utbildningsträffar. Allt beror på vad besökarna behöver, vad de redan vet och vad de vill veta mer om. Under IMA går man igenom både om hur man kan hitta specialdelar till olika fordon, hur man arbetar i Atoys webbkatalog Autobas eller till exempel Partslink och andra nätkataloger, och även på ett mer socialt plan att få kontakt med dem som jobbar på Atoy.

– Det är oftare lättare att veta hur man ska lösa ett problem när man har träffat en person och förstår mer vad personen kan hjälpa dig med, säger K-G Karlevall.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan