< Tillbaka

Håkan Ohlin ny VD för JB Maskinteknik AB och Preqas

Publicerad: 4 Apr 2022
Håkan Ohlin med lång erfarenhet från bilbranschen blir ny VD för verkstadsleverantören JB Maskinteknik AB och Preqas.

Fordonsproffs har tidigare skrivit om företaget JB Maskinteknik AB och Preqas och deras stora utbud till verkstäder och bilprovningar. Bland de märken de jobbar med finns Hunter, AutopStenhoj, BM, Giuliano, ProMeister, Bosch med flera. Från den 13 april börjar Håkan Ohlin som ny VD. 

– Jag imponeras av JB/Preqas genuina historia och all den kunskap som medarbetarna besitter. Med mer än 80 års erfarenhet av fordonsbranschen och med tillgänglig support, e-handel, stort lager och rikstäckande service, kalibrering och installation med branschens ledande varumärken som stödjer kundernas verksamhet och förbättrar effektiviteten och lönsamheten, säger Håkan Ohlin.

Håkan Ohlin har en lång erfarenhet, närmast från Midcon, nordisk chef på Connected Cars (en del av Volkswagen-gruppen) samt flera år inom Mekonomen-koncernren, både inom Mekonomen Detaljist och Meko Service Nordic.

– Det krävs förtroende att få leverera till kunder. Med en tydligare strategi och omställning från erbjudande till helhetsupplevelse kommer vi fortsätta växa tillsammans med våra kunder och bygga fler starka och långa kundrelationer med hjälp av bra människor, effektiva processer och tillgänglighet. Med fokus på kundnöjdhet och medarbetare förstärker vi positionen på marknaden, hoppas Håkan Ohlin.

Kopiera länk
Copy
14 Dec, 2022
Bilhandelsjuridik
Online, Sverige
18 Jan, 2023
Automässan 2023
Göteborg, Sverige
Visa fler händelser
RÄTT LOGGA BVP

 Branschorganisationer i samverkan
 Sammarbetspartners