< Tillbaka

Forsbergs Fritidscenter i Sollentuna

Forsbergs Fritidscenters samtliga anläggningar är nu Certifierad Verkstad Husvagnar & Husbilar

Publicerad: 17 Jun 2021
- Kraven på kvalitet, miljö och tydliga villkor ökar från våra kunder. Att ansluta oss till Certifierad Verkstad var ett naturligt steg i vår satsning på eftermarknaden, säger Jonas Karlsson vd för Forsbergs Fritidscenter.

- Vi är också positiva till dialogen mellan HRF och Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF) som med hjälp av Verkstadens reparationsvillkor har bidragit till att kraven på vår bransch förtydligats, säger Jonas Karlsson.

- Det är viktigt att Forsbergs Fritidscenter som är den största husbils-/husvagnshandlaren i Sverige uppfyller kraven enligt kvalité & miljöledningssystemet Certifierad Verkstad, säger Bo Ericsson vd för SFVF. Som en stor aktör i branschen får man ofta ta täten i en utveckling, vilket Forsbergs Fritidscenter gör med certifieringen. Att man nu kan visa att man är ett seriöst företag som uppfyller alla lagkrav mm leder till ökad trygghet för kunden. Självklart tycker vi på SFVF att det är glädjande att SFVF:s arbete i branschen leder till högre kvalité, ökad trygghet och bättre miljö, avslutar Bo Ericsson.

 

Forsbergs Fritidscenter i Hyssna

 

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

1 Dec, 2023, Extern artikel
Emily GT blir verklighet
15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan