< Tillbaka

Fordonsverkstäderna behöver bredda sin framtida rekryteringsbas

Publicerad: 17 Nov 2020
I ESF-projektet Framtidens Fordonsverkstad samarbetar SFVF med PRIS - Prao i Skåne. Syftet är att stödja SFVF:s medlemsföretag i arbetet med att bli attraktiva PRAO platser för våra kommande medarbetare i branschen och visa på hur arbetet är på en modern fordonsverkstad. - Att väcka intresset bland unga för vår bransch, redan innan man väljer till gymnasiet, är en överlevnadsfråga för fordonsbranschen, säger Bo Ericsson, vd för Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF).

Därför bjuder SFVF tillsamman med Prao i Skåne in till konferensen ”Verktyg för prao”, där vi tillsammans skapar energi och drivkraft att vidareutveckla prao-arbetet i Skåne. Konferensen är digital och därmed lätt att delta i. Boka in den tisdagen 1 december och delta i konferensen; kl 11.00 - 15.00 för alla och för arbetsgivare kl. 13.00 - 15.00.

Under den digitala konferensen diskuterar vi och löser upp olika knutar i frågor som många brottats med när det gäller att ta emot prao-elever: Hur ska man tänka kring ungas arbetsmiljö? Hur skapar man en god dialog med de kommuner som arbetar med prao? Kom och prata med andra företag, med kommuner och organisationer som på olika sätt stöttar arbetet med prao.

KLICKA HÄR FÖR PROGRAM OCH LÄNK TILL ANMÄLAN
https://app.emarketeer.com/a/plink/row/v1-t13j3SHcM7QgaybwntHul9MN3DLtdiItqiqi8HnQYX0.html

För frågor, kontakta Annhild Månsson, Prao i Skåne
annhild.mansson@iucsyd.se, 070-7735655

Välkommen till en intressant konferens i ett angeläget ämne!

Bo Ericsson
vd för Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF)

 

Kopiera länk
Copy
14 Dec, 2022
Bilhandelsjuridik
Online, Sverige
18 Jan, 2023
Automässan 2023
Göteborg, Sverige
Visa fler händelser
RÄTT LOGGA BVP

 Branschorganisationer i samverkan
 Sammarbetspartners