< Tillbaka

First stop utökar sin verksamhet och SFVF får fler medlemmar

Publicerad: 10 Jun 2022
Det är koncernen Rogers Däck i Uppsalaområdet som nu gått med i First Stop-nätverket med alla sina fem däckbolag och därmed blir medlemmar i SFVF.

First Stop är självklart medlemmar i SFVF och har också en representant i styrelsen med First Stops försäljnings- och marknadschef Jörgen Svarén, varigenom alla deras verkstäder får tillgång till den information som branschföreningen sprider till medlemmarna.

– Just medlemskapet i SFVF och andra organisationer som kan föra vår talan mot myndigheter tycker vi är en stor fördel i medlemskapet i First Stop. Det och gemenskapen med alla andra verkstäder där vi kan bolla idéer och byta erfarenheter med varandra inom nätverket i olika forum förstärker devisen att ”ensam är inte stark”, säger Roger Gustafsson, ägare av Rogers Däck. 

Jörgen Svarén:

– Vi har hela tiden ett öra mot marknaden för att följa med i den enormt snabba utvecklingen och kunna informera våra medlemmar och guida verkstäderna på bästa sätt. Det är viktigt att vi som nätverk är en bra support och kan hjälpa våra medlemmar att göra smarta val inför framtiden genom att erbjuda utbildningar och verksamhetsutveckling, säger Jörgen Svarén.

Verkstäderna jobbar både med personbilar och lastbilar.

Kopiera länk
Copy
18 Apr, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Stockholm: Bilyaa Group AB, Hovslagarevägen 37, Sollentuna, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
9 Maj, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Sundsvall: Scandic Sundsvall City, Trädgårdsgatan 31, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
Visa fler händelser

PRENUMERERA NYHETSBREV(3)

 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan