< Tillbaka

Vi som representerar SFVF i vår monter under Automässan: Överst från vänster Bo Ericsson, Michael Bergvall, Ulf Stefansson, Pia Ericsson och Pierre Kjellin.

Det händer hos SFVF under Automässan

Publicerad: 16 Jan 2023
Föreläsningar, besök av Skolverket och inspelningar av nya avsnitt av vår egen radiopodd Bilverkstadspodden. Det är lite av allt vi på Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF) kommer ägna oss åt under Automässan.

Nytt för denna upplaga av Automässan är att det i SFVF:s monter – nr E02:42 strax bakom entrén och kapprummet – står en glasbur med stolar och bord, för dig som vill sitta en stund och prata ostört i vår monter. I glasburen kommer vår servicemarknadsansvarige Michael Bergvall också producera flera nya avsnitt av Bilverkstadspodden.

I likhet med tidigare upplagor av Automässan arrangerar SFVF flera seminarier – fem stycken på onsdag 18/1 och två seminarier under fredagen (20/1). Läs mer om seminarierna HÄR.

På onsdagen får vi också besök av Skolverkets undervisningsråd Magnus Carlsson, som kan svara på frågor om bland annat den nya ämnesbetygsreformen eller annat som rör fordonsutbildningen och gymnasieskolan. Läs mer om det HÄR.

Bo Ericsson, vd SFVF – vad står på schemat för dig under Automässan?

– Jag kommer stå i montern och träffa våra medlemmar så mycket som möjligt. På onsdag har vi seminarier och jag är moderator hela dagen och det tar i princip hela dagen. På torsdag ska jag ha några korta möten med olika kedjechefer och vd för kedjorna vilket brukar vara trevligt och intressant. På fredagen blir det extra intressant eftersom jag ska hålla föredrag för några politiker som besöker Automässan. På lördag vet jag att det kommer väldigt många verkstadsägare och jag ska prata med så många som möjligt.

Michael Bergvall, SFVF:s servicemarknadsansvarige – vad ska du göra under mässdagarna?

– Jag kommer att spela in totalt fem nya avsnitt av Bilverkstadspodden, stå en hel del i vår monter förstås, vara moderator till våra föreläsare på fredagen. Sedan kommer jag ha en hel del möten med bland annat leverantörer och kedjechefer och varenda kväll är uppbokad med aktiviteter. Sedan blir det givetvis en hel del samtal över en kaffe med medlemmar.

Ulf Stefansson, jurist – vad har du på schemat under Automässan?

– Jag kommer förutom vid några seminarier i huvudsak finnas vid vår monter då detta ger en trevlig möjlighet att få ett ansikte på många av våra medlemmar, gamla som nya. De möten jag har brukar ofta bli spontana då många har frågeställningar eller att vill ha hjälp med att lösa ett problem.

Pierre Kjellin, kommunikationsansvarig – vad ska du göra på mässan?

– Jag kommer stå en hel del i vår monter och resten av tiden försöker jag få en överblick över mässhallarna och samla material till artiklar och reportage från mässan och prata med folk på mässan.

Pia Ericsson, verksamhetsutvecklare – vad ska du ägna mässdagarna åt?

– Jag kommer att finnas i montern alla mässdagarna och träffa och prata med medlemmar. Det blir nog ett kärt återseende av många bekanta ansikten.

Vi som representerar SFVF på Automässan:

Bo Ericsson, vd: 072-585 19 54
bo.ericsson@sfvf.eu

Michael Bergvall, servicemarknadsansvarig: 076-328 19 90
michael.bergvall@sfvf.eu

Ulf Stefansson, jurist:
ulf.stefansson@sfvf.eu

Pierre Kjellin, kommunikationsansvarig/skribent: 076-493 10 85
pierre.kjellin@sfvf.eu

Pia Ericsson, verksamhetsutvecklare:
pia.ericsson@sfvf.eu

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

 

PRENUMERERA NYHETSBREV(3)


 

29 Maj, 2023, Extern artikel
Sveriges bilpark blir äldre
29 Maj, 2023, Extern artikel
Michelin säljer sin verksamhet i Ryssland
26 Maj, 2023, Extern artikel
Däckline förnyar sin plattform med ytterligare 350 varumärken
25 Maj, 2023, Extern artikel
Förväntad nedgång i nyregistrering av fordon
25 Maj, 2023, Extern artikel
Dubbade däck revolutionerar snöröjning
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
31 Maj, 2022, Extern artikel
Kan man drifta med Range Rover Sport SVR?
19 Maj, 2022, Extern artikel
Saab 9-5 kombi hade gett Volvo V90 en tuff match
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan