< Tillbaka

Foto: Würth

De öppnar ny karriärväg för sina anställda

Publicerad: 19 Apr 2023
Den som jobbar hos Würth i Sverige har nu möjlighet att söka sig en ny utvecklingsmöjlighet internt i bolaget.

Würth Svenska AB erbjuder nu anställda i hela verksamheten möjligheten att utvecklas inom bolaget genom ett internt talangutvecklingsprogram. Programmet, som startar under våren, vänder sig till anställda på Würth som vill utvecklas mot en potentiellt ledande roll i organisationen.

Genom talangprogrammet hoppas man på att identifiera och lyfta fram potentiella ledare, projektledare och nyckelpersoner i verksamheten.

Talangutvecklingsprogrammet består av tre olika moduler och fokuserar på affärsförståelse och ledarskap. Programmet omfattar både praktik- och projektarbete och avslutas med en projektuppgift som presenteras för ledningsgruppen, där deltagarna får använda det de lärt sig och upplevt genom programmet. Syftet med programmet är också att deltagarna ska bli bättre bekanta med sig själva och sina egna förutsättningar och så att den personliga utvecklingen ska underlättas.

Totalt finns plats för 11 medarbetare på talangprogrammet som startar 4 maj i år och pågår i ett år. Deltagarna består av medarbetare från olika delar av organisationen och det finns en spridning även på ålder och kön. De medarbetare som inte kom med i programmet denna gång kommer delta i en parallell process, ”Talent Review”, där man tillsammans med sina närmaste ledare tar fram en plan för den personliga utvecklingen.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

1 Dec, 2023, Extern artikel
Emily GT blir verklighet
15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan