< Tillbaka

Foto: Pierre Kjellin

De lanserar ny bildelstjänst

Publicerad: 25 Jan 2023
Sortimentet av bildelar utökas med 4,4 miljoner begagnade delar när en av Sveriges största verkstadskedjor lanserar tjänsten ”Begagnade bildelar”.

Autoexperten och KGK lanserar inom kort tjänsten Begagnade bildelar. Det blir en service som kommer erbjudas till Autoexpertens kunder tillsammans med KG Knutsson.

I samarbete med bildemonterare utökas Autoexperten verkstäders sortiment med 4,4 miljoner delar. Det innebär att kunden kan välja begagnade alternativ som är billigare och som inte alltid finns i det ordinarie sortimentet.

– Genom att kunna erbjuda våra kunder, via Autoexpertens verkstäder, begagnade bildelar utökar vi inte bara sortimentet utan vi bidrar även till ett mer hållbart bilägande. Vi vill få bilar att leva längre och med den här servicen bidrar vi till det, säger Anders Nilsson

Kunden gör sin beställning precis som vanligt i Autoexpertens katalog. Där finns valet att se tillgängliga produkter från begagnat-sortimentet. Nya och begagnade produkter kan blandas i varukorgen och köpet samlas på en och samma faktura, från Autoexperten. Demonteraren levererar de kvalitetssäkrade produkterna direkt till verkstäderna.

Bilden under - KG Knutssons varumärkeslogotyp för Begagnade Bildelar.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

1 Dec, 2023, Extern artikel
Emily GT blir verklighet
15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan