< Tillbaka

Solings Däck och Bilservice i Söderhamn, bilden tagen under deras öppet hus den 2 september. Foto: Solings Däck och Bilservice

De byter till Bosch Car Service

Publicerad: 4 Sep 2023
De firade 15 år och passade i månadsskiftet augusti-september samtidigt på att skylta om, från en av Sveriges största till en av världens största bilverkstadskedjor.

Den första helgen i september gjorde Solings Däck och Bilservice i Söderhamn sitt officiella byte av kedjeanslutning – från Meca till Bosch Car Service. Bytet firades med öppet hus, där besökarna bjöds på bland annat hamburgare och korv.

Solings Däck och Bilservice, med ägaren Lars Soling, passade samtidigt även på att fira 15 årsjubileum. Inför jubileumshelgen hade man även slutfört ombyggnationer och installationer av flera nya fordonslyftar.

Företaget bedriver förutom sedvanlig bilservice även däckservice och däckförvaring och man jobbar med däck till både tunga och lätta fordon. Så sent som för några år sedan fick Solings Däck och Bilservice pris för Europas näst snyggaste kundmottagning av däcktillverkaren Yokohama.

Solings Däck och Bilservice omsatte 2022 17,8 miljoner kronor och har haft en stadigt stigande omsättning de senaste tio åren och har redovisat svarta siffror i obruten följd sedan 2014.

Pierre Kjellin
pierre.kjellin@sfvf.eu

076-493 10 85

BILDEN UNDER: Den 2 september höll Solings Däck och Bilservice öppet hus och visade bland annat upp klassiska bilar i verkstaden. Foto: Solings Däck och Bilservice

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan