< Tillbaka

Foto: Mekonomen

Därför sjösätter Meko nytt bokningssystem

Publicerad: 5 Dec 2022
Med start 2023 påbörjar Meko införandet av ett helt nytt digitalt bokningssystem för kunderna på samtliga verkstadskedjor- i koncernen.

– Vi har uppmärksammat att bilägare i olika situationer känner sig osäkra på vilken service de ska boka. Inom andra branscher, till exempel mat eller mode, kan den som handlar online lätt och intuitivt hitta vad den behöver. När det gäller att boka bilservice online finns inte samma pedagogiska överblick som hjälper användaren att boka den service som behövs. Det kan snabbt bli väldigt tekniskt, vilket stänger ute alltför många alltför tidigt, säger Emil Lindell, affärsutvecklare på Meko.

Det nya digitala bokningssystemet ska göra det enklare för bilägaren att boka bilservice och det kommer att implementeras i alla Mekos verkstadskedjor med start 2023. Ett viktigt syfte med det nya bokningssystemet är att öka antalet digitala bokningar på sina verkstäder.

Det nya bokningssystemet kommer också erbjudas till andra bolag med bilrelaterade tjänster. Det kommer att införas inom Mekos alla affärsområden och på koncernens samtliga marknader.

Kopiera länk
Copy