< Tillbaka

Bred verkstad breddar med däckservice

Publicerad: 13 Apr 2023
De är anslutna till Bosch Car Service och jobbar sedan tidigare även med uthyrning och bilförsäljning. Nu breddar de verksamheten lite till, med hjälp av däckkedjan First Stop.

Bosch Car Service-anslutna verkstaden Bilmecano i värmländska Kil startades 1969 av Uno Christoffersson. Sedan dess har sonen Joel klivit in i verksamheten, vilken också breddats med både bilförsäljning, rekond, och uthyrning av släp, bilar och flera typer av arbetsfordon.

Nu har Bilmecano breddat med däckservice och försäljning av däck. För att komma igång och sy ihop ett så bra däckservicekoncept som möjligt har Bilmecano valt att ansluta sin däckverksamhet till kedjan First Stop.

Satsningen på däck ser man på Bilmecano också som ett viktigt komplement till sin ökade satsning på försäljningen av begagnade bilar:

– Vi inser såklart vad det rådande, ekonomiska läget innebär, men vi ser att många kunder nu hellre lagar bilen än köper en ny. Då behöver dom även nya däck, vilket vi nu kan erbjuda så vi ser ändå ljust på framtiden, säger Joel Christoffersson.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

1 Dec, 2023, Extern artikel
Emily GT blir verklighet
15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan